maanantai 2. heinäkuuta 2018

VASTAKOHTAISUUDEN LAKI



Monet ihmiset eivät ymmärrä Vastakohtaisuuden Lakia.
Jos haluat, että tulee jotain uutta, sinun täytyy panna pois jotain vanhaa. Vastakohtaisuuden Laki säätää, että kaikella on vastakohtaisuutensa. Esimerkiksi jos huoneella ei ole ulkopuolta, ei ole olemassa myöskään sisäpuolta. Huonetta ei ole silloin olemassakaan. Ei ole yläpuolta ilman alapuolta. Ei ole kuumaa ilman kylmää.


Vastakohtaisuuden Laki säätää siis, että kaikella täytyy olla vastakohtaisuus. Oletko huomannut, että negatiivisuus on aivan ilmeinen asia ja minusta tuntuu, että se johtuu siitä, että meidän ohjelmointimme on niin negatiivinen.


Meidän ohjelmointi. Mitä se sitten on? Meidät on ohjelmoitu jo lapsena ajattelemaan ja käyttäytymään niin kuin me nyt pääasiassa toimimme ja ajattelemme asioista. 
 

Kun olemme lapsia, me kuulemme sanan EI useammin kuin mitään muita sanoja, joten kun me kasvamme ja kehitymme, niin sana EI on kiinnittynyt meidän mieleemme niin, että meillä on taipumus etsiä asioita jotka ovat väärin tai kiellettyjä.


Sanomalehdet kirjoittavat asioista, jotka ovat väärin. Televisio ja radio kertovat meille joka päivä asioista, jotka ovat väärin. Uutiset ovat pääasiassa negatiivisia ja kertovat minkälaisia vääriä asioita maailmalla tapahtuu.


Mitä jos me sulkisimme television, radion ja lopettaisimme sanomalehtien lukemisen. Minä nimittäin olen tehnyt sen jo kauan sitten. Silloin voimme kaikessa rauhassa keskittyä asioihin, jotka ovat hyvin.


Tämä on vastakohtaisuutta. Eli positiivisuus on negatiivisuuden vastakohta. Jos meillä on korkeita rakennuksia, jos ylhäälle on pitkä matka, niin myös alhaalle on pitkä matka. Ei ole mahdollista, että saisit paljon huonoja asioita ja vain vähän hyviä asioita. Koska Vastakohtaisuuden laki on aina tasapainossa. Jos jossakin asiat ovat todella huonosti, niin toisaalla asiat ovat sitten todella hyvin.



Katso mitkä asiat ovat hyvin sinun elämässäsi. Käytä seuraavat 5 minuuttia kirjaten ylös asioita, jotka ovat hyvin sinun elämässäsi. Itse asiassa sinun tulisi kehittää tästä itsellesi tapa, että etsit koko ajan asioita, jotka ovat hyvin, joko sinun elämässäsi tai muiden elämässä.


Mitä hyötyä tästä sitten on? Eikö elämäsi ala näyttääkin paljon valoisammalta, kun huomaat kaikki hyvät asiat elämässäsi. Muista myös kiittää niistä asioista, sillä mitä kiitollisempi olet niistä, sitä enemmän hyviä asioita ilmaantuu elämääsi.


Useimmat ihmiset etsivät vikoja itsestään ja kertovat siitä muille. Minulla ei ole koulutusta, vaatteeni ovat kirpputorilta, ei työpaikkaa, ei varaa mihinkään. En ole mitään. Useimiten meidät on ohjelmoitu tekemään näin, että meistä ei tulisi itsekkäitä ja näyttäisimme ulospäin nöyriltä. Tässä heijastuu muinainen Luterilainen kasvatus.


Erityisesti meidän ei pidä tuoda esille niitä hyviä ominaisuuksia, joita meillä on, ettei meistä tule ylpeitä. Nyt minä kehotan sinua aloittamaan tässä ja nyt uuden tavan. Etsi itsestäsi niin paljon hyviä asioita kuin suinkin löydät.


Tee lista kaikesta missä olet hyvä ja mitä hyviä ominaisuuksia sinulla on ja ala puhumaan niistä. Näin sinä voit kohottaa omaa itsetuntoasi. Voit myös etsiä hyvä asioita ja ominaisuuksia ympärilläsi olevista ihmisistä ja kertoa niistä heille. Tulet huomaamaan kuinka iloisiksi he tulevat. Ja sinäkin tulet iloiseksi huomatessasi tämän. Sinä voit pelastaa jonkun päivän vaikka vain hymyilemällä ja toivottamalla mukavaa päivää toiselle. 
 
Tehkäämme tästä viikosta positiivinen kokemus itsellemme ja kaikille ympärillämme oleville.
Mukavaa viikkoa Sinulle ja uusia hienoja oivalluksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti