torstai 5. heinäkuuta 2018

SYYN JA SEURAUKSEN LAKI
Ralph Waldo Emmerson sanoi: ”Syyn ja seurauksen Laki on Lakien Laki”
Miltä sinusta tuntuvat ne asiat, jotka tulevat elämääsi? Tiedätkö, mikä sen aiheuttaa? Se on heijastus siitä, mitä sinä lähetät itsestäsi ulospäin.

Tällä viikolla tapahtui mielenkiintoinen asia. Olen suunnitellut ja työstänyt digikurssia MUUTA AJATUKSESI, MUUTAT ELÄMÄSI. Ensimmäinen luento on juuri ajattelutavan muuttamisesta. Pari päivää sitten sain sähköpostiin viestin Bob Proctorilta ja tässä viestissä minulle lähtettiin 3 päivän videot, jotka oli nauhotettu Bob Proctorin ”Ajattelutavan muuttamis ” -seminaarista. En tiedä oliko minulle joskus tarjottu ilmaista livekurssia, johon olisin ilmoittautunut, mutta en ainakaan muista sellasita, mutta siinä se oli. Se mihin keskität huomiosi, alkaa toteutua elämässäi.


Tämä koko Universumi toimii Lakien mukaan. Toiminta ja Reaktio ovat yhtä suuret, mutta vastakohtaiset.
Se, mitä lähetät ulos, tulee sinulle takaisin. Energia palaa aina takaisin sen lähteeseen. Tämä on todella suurenmoinen Laki, joka kannattaa ymmärtää hyvin. Syyn ja Seurauksen Laki. 
 

Jane Willhite sanoo: Syyn ja Seurauksen Laki on todella Lakien Laki. Laki määrää, että mitä tahansa sinä kylvät, sitä sinä niität.


Ota nyt 5 minuuttia ja katsele niitä tuloksia, joita sinä saat ja olet saanut elämääsi. Oletko onnellinen? Minkälainen on sinun terveytesi? Entä sinun varallisuutesi?


Jos haluat ansaita enemmän rahaa, sinun pitää tarjota enemmän palveluja, mutta sinun ei tarvitse työskennellä kovemmin. Työn tekeminen on kaikkein huonoin asia ansaita rahaa. Sinä pystyt tekemään työtä vain tiettyyn rajaan saakka, koska jos olet palkkatyössä, sinulla on työaika, eikä ylitöitäkään voi loputtomiin tehdä. Voit tietysti ottaa toisen tai kolmannen työn, mutta ennen pitkään sinun terveytesi kärsii siitä.


Miten on terveytesi laita. Jos voit pysyä hyvässä värähtelytilassa jatkuvasti, niin terveytesikin on hyvä. Tulokset ovat syyn seurauksia ja ajattelu saa sen aikaan. Entä sitten ihmissuhteet? Entäpä mitä me ajattelemme itsestämme? Etsi hyvää kaikista ihmistä, niin sinusta itsestäsikin tuntuu hyvältä.
Syyn ja seurauksen Laki määrää sen, että mitä tahansa sinä lähetät ulospäin tänään, se on se, mitä sinä tulet saamaan takaisin itsellesi.


Ota 5 minuuttia aikaa ja ajattele, mitä hyvää sinä voisit nyt tehdä. Ymmärrä myös se, että se, mitä nyt teet ja mitä suunnittelet tekeväsi, se tulee sinulle takaisin samalla mitalla. Sinä et välttämättä saa sitä takaisin siltä henkilöltä, jolle sen teet, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Universumi lähettää sen sinulle takaisin, eikä se yleensä tule takaisin siitä lähteestä jonne sen lähetät.


Älä lähetä sitä eteenpäin mitään tiettyä kanavaa pitkin vaan aukaise ikkunat ja ovet ja odota hyvän tulevan takaisin kaikista lähteistä. Mieti miten voisit kylvää hyviä siemeniä tänään.


Antoisaa viikonloppua ja niitä hyvä asioita, joita olet kylvänyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti