maanantai 9. heinäkuuta 2018

ANTEEKSI ANTAMISEN LAKI 9.7.2018



Mielipaha ja syyllisyys estävät sinua voittamasta tai saamasta sitä, mitä haluat nopeammin kuin mikään muu tai pahat tunteet jostakin, jonka teit tänä päivänä, eilen tai 5 vuotta sitten.


Mieti jotakin asiaa, josta olet yhä uudelleen soimannut itseäsi. Sillä ei ole väliä, mitä se on, mutta käy se asia läpi uudelleen ja anna anteeksi tai aloita prosessi, että voit antaa sen anteeksi.


Anteeksi antaminen tarkoittaa sitä, että päästät siitä asiasta täydellisesti irti. Hylkää se. Anteeksi antaminen on tervein psykologinen liike, jonka koskaan voit tehdä. Se vapauttaa sinut sekä sen henkilön, jolle annat anteeksi.


Ota taas 5 minuuttia aikaa ja mieti vaikka kaksi asiaa, jotka vaivaavat sinua. Joista tunnet syyllisyyttä, etkä pääse niistä yli. Tai joista tunnet mielipahaa.
Nämä molemmat asiat ovat hyvin tuhoisia tunteita sinun sielullesi. Käy ne asiat uudelleen läpi ja päätä, että annat anteeksi itsellesi ja sitten myös asian osaisille. 
 

Muista, anteeksi antaminen tarkoittaa ”päästää irti kokonaan”. Kun sinä annat anteeksi, päästät irti, sinä et enää palaa siihen asiaan vaan pyrit unohtamaan sen kokonaan mielestäsi.


On tietysti selvää, että sinä muistat tapahtuneen, mutta älä jää kiinni siihen enää. Kun se tulee mieleesi, niin anna sen mennä. Pikku hiljaa sinä huomaat, että vaikka sinä muistat asian, se ei enää liikuta sinua mitenkään. Se oli yksi tapahtuma sinun elämässäsi ja on jo aikaa sitten mennyt muistojen joukkoon.


Kun sinä olet vapautunut näistä tunteista, niin sinä olet menestyksekäs elämässäsi, eikä mikään estä sinua saamasta sitä mitä haluat.
Tässä vielä linkki  Blogiin Ajattelen, josta voit lukea enemmän Anteeksi antamisesta.

Antoisaa viikkoa ja nautitaan kesän lämpimistä hetkistä!

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti