perjantai 29. kesäkuuta 2018

RYTMIN LAKI


Nyt on vuorossa Rytmin Laki. Rytmin laki määrää, että kaikki virtaa. Ylös ja alas, vuorovesi nousee ja laskee. Yö seuraa päivää. Näin kaikki toimii.

Mekin toimimme rytmin mukaan älyn, tunteiden ja fyysisen elämän kanssa. Sitä kutsutaan biorytmiksi.

Tulee päiviä, jolloin sinun älysi on huipussaan ja toisina päivinä se on alhaalla. On päiviä, jolloin tunteesi ovat korkealla ja olet hyvällä tuulella ja taas on aikoja, jolloin sinusta ei tunnu kovin hyvältä.

On päiviä, jolloin tunnet olosi niin hyväksi, että voisit vaikka painia tiikerin kanssa ja taas aikoja, jolloin olosi tuntuu väsyneeltä.

Vapaa tahto edeltää kaikkea. Bob Proctor kertoo, että aika ajoin hän tapaa ihmisiä, jotka kysyvät häneltä voisivatko he tehdä hänelle biorytmikartan. Ja hän vastaa aina, että Kyllä se sopii. Ja kun se on tehty, hän ei edes katso sitä, vaan heittää sen roskiin. Koska hän ei halua keskittyä siihen, milloin hänen energiansa on vähissä.

Bob sanoo, että aina, kun hän tuntee olevansa alamaissa, hän keskittyy antamaan silloin kaikkein parastaan ja sanoo, että hän takaa sen, että kukaan ei pysty kertomaan hänestä onko hänellä hyvä vai huono päivä. Hän siis keskittyy vain parhaaseen. 
 
                          Miia Toivio sanoo:   "Rytmi on runon verenkierto!"
 
Sinäkin voit tehdä päätöksen, että jos sinusta tuntuu, että olet alamaissa, niin tee siitä päivästä paras mahdollinen. Pane kaikkesi peliin.

Mietipä tätä asiaa taas 5 minuutin ajan. Voit lukea tämän uudelleen ja sitten päättää miten sinä toimit silloin, kun sinulla on huono fiilis. Sinulla on vapaa tahto toimia aivan sen mukaan kuin haluat. Sinä voit antaa parastasi kaikkeen siihen, mitä sinä teet tänä päivänä.

Käy läpi kalenterisi ja mieti, mitä voin tehdä, että tämä päivä olisi oikein hyvä. Sinä tiedät, että energia kulkee sinuun ja sinun kauttasi kaikkeen mitä teet ja sinä päätät, minne se energia menee ja miten se menee sinne.

Rytmin laki on todellinen ja samoin on vapaa tahto. Vapaa tahto menee kaiken edelle. Sinä voit päättää kaikesta sinun elämässäsi, joten annatko masentavan fiiliksen hallita päivääsi vai panetko koko energiasi siihen, mitä teet ja näytät maailmalle, että sinä pystyt hallitsemaan itseäsi ja energioitasi.

Tässäpä oikein hyvä harjoitus myös minulle. Miten minä saisin suunnattua energiani niin, että kaikki näkisivät minusta vain sen hyvän puolen, vaikka sisimmässäni ei olisikaan niin hyvä fiilis. Hei, mutta nyt mieleeni tuli ajatus näistä blogiini kirjoittamista asioista. Valta on minulla. Minä itse päätän minkälainen fiilis minulla on, kun aamulla nousen ylös. Joten minä valitsen olla hyvällä tuulella tänään.

Mukavaa ja energistä päivää ja viikonloppua myös Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti