maanantai 11. kesäkuuta 2018

JATKUVAN MUUTOKSEN LAIT
Nämä lait eivät ole missään tietyssä järjestyksessä, joten voit järjestää ne aivan miten haluat.

Haluan aloittaa Energian muuttumisen Laista. Tämä laki yksinkertaisesti tuo esiin sen, että Energia muuttuu koko ajan eri muodoiksi ja taas takaisin samaan muotoon.


Sinä näet, että maa kasvattaa puun, puu kasvattaa lehtiä, lehdet putoavat puusta, ne putoavat maahan ja tulevat osaksi maata ja sitten ne menevät taas takaisin puuhun. Tämä on energian muuttumista.


                       Ehkä tunnetuin energian muutos ketju on
                      JÄÄ - VESI - HÖYRY - UTU




 No siis, kun sinä ajattelet ja muodostat ajatuksiisi, kuvia joistakin asioista ja Jos pidät kiinni näistä kuvista Lain mukaan, ne alkavat muotoutua ja niistä tulee se muoto, jota olet ajatellut. Se syntyy sinun tahdostasi ja sinun kauttasi. Tämäkin on energian muuttumista. Energia on aina liikkeessä kohti jotain muotoa.

Jos menet ulos kauniina, kirkkaana päivänä ja viivyt siellä tarpeeksi kauan, sinä näet pilvien muotoutumisen. Pilvet tummuvat. Ne tulevat raskaiksi ja ne muuttuvat sateeksi ja jos otat pisarat lasille ja odotat tarpeeksi kauan, pisarat muuttuvat taas takaisin siihen muotoon, josta ne lähtivät.

Niin kuin ylhäällä, niin myös alhaalla. Niin kuin alhaalla, niin myös ylhäällä. Se on energian muuttumista. Jokainen ajatus, jonka ajattelet ja josta pidät kiinni, alkaa muuttua siihen muotoonsa.

Ota taas aikaa 5 minuuttia ja mieti, mitä olet ajattelemassa. Ajattele asioita, joista tykkäät. Ne alkavat hakeutua muotoonsa, olosuhteiksi ja tuloksiksi elämässäsi.

Lain mukaan, se on Energian muuttumista, joka on yksi Universumin oppitunneista. 

Oikein mukavaa viikkoa Sinulle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti