maanantai 25. kesäkuuta 2018



VÄRÄHTELYN LAKI - VETOVOIMA 
 
Pyydän tuhannesti anteeksi, että yksi blogi jäi välistä. Näköjään flunssa, Juhannus ja kurssien suunnittelu sai ajatukseni sekoamaan. No nyt sitten seuraava Laki.

                                               Kaikki on energiaa, kaikki värähtelee. 
 
 



Värähtelyn Laki säätää, että kaikki liikkuu, mikään ei ole levossa. Me kirjaimellisesti elämme liikkeen valtameressä. Jos katsot omaa kättäsi, niin sekään ei ole paikallaan, vaikka siltä näyttää. Sinun kätesi värähtelee niin nopeassa tahdissa, että se näyttää olevan paikoillaan. 

Lainaus Bob Proctorin luennosta Värähtely ja Vetovoiman Laki: 
 
Värähtelyn laki
Värähtelyn laki vastaa mielen ja aineen, fyysisen ja aineettoman maailman välillä vallitsevasta erosta.

Mehän tiedämme, että värähtelyn lain mukaisesti kaikki värähtelee tai liikkuu; mikään ei pysy paikallaan. Kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja siksi ei ole olemassa sellaista kuin horros tai lepotila. Kaikki aineen muodot haihtuvimmasta massiivisimpaan ovat jatkuvassa värähtelytilassa.
Kun edetään värähtelyasteikossa matalasta korkeimpaan, niin toisiinsa lomittuvia tasoja tai asteita on miljoonia ja taas miljoonia. Yhdestä elektroonista koko maailmankaikkeuteen kaikki värähtelee ja on liikkeessä koko ajan.
Värähtelyn nopeuksia kutsutaan taajuuksiksi ja mitä korkeampi on taajuus, sitä vaikuttavampi on sitä vastaava voima. Ajatus on yksi värähtelyn korkeimpia muotoja, se on hyvin vaikuttava olemukseltaan.

Värähtely
Värähdellä” tarkoittaa ”liikkua edestakaisin, heilua, keikkua, täristä, keinua, ailahdella, saada värähtämään.”

Tiesitkö, että fyysisestä kehosta tulee energiasäde. Sinun kehosi värähtelee niin nopeassa tahdissa, että se säteilee. Tätä säteilyä voidaan kuvata Kirlianin kuvausmenetelmällä. Kehomme ympärillä on aura.

Jos olisit täysin pimeässä huoneessa infrapunatelevisiokameran edessä, sinä näkisit oman olemuksesi kimmeltävän, säteilevän ja hohtavan muodon.

Ala pane merkille miltä sinunsta kulloinkin tuntuu. Sinä sanot usein, että sinusta tuntuu tältä tai tältä. Tiedätkö mitä olet sanomassa? Oletko tietoinen siitä värähtelystä, jossa kulloinkin olet? Silloin, kun sinusta ei tunnu hyvältä, sinä olet huonossa värähtelyn tilassa. 
 

Silloin, kun sinusta tuntuu hyvältä olet hyvässä värähtelyssä. Sinun aivosi ovat sähköinen kytkinasema ja kun sinä ajattelet, sinä aktivoit positiivisen navan aivoissasi ja sinun koko olemuksesi muuttuu positiiviseksi värähtelyksi.

Ota taas 5 minuuttia aikaa ja mieti kaikkia niitä asioita, jotka ovat hyvin elämässäsi. Unohda kaikki muu. Keskity vain niihin, jotka ovat hyvin elämässäsi ja sitten sano itsellesi: ”Minä parannan niitä asioita, jotka ovat hyvin elämässäni!”

Ei kannata yrittää muuttaa huonoja asioita hyviksi. Ota käsittelyyn ne asiat, jotka ovat hyvin ja tee niistä parempia. Tee lista niistä asioista ja kanna sitä mukanasi tänään ja sano: ”Aioin pysyä tänään koko päivän hyvässä värähtelyn tilassa.” Jos joku kysyy sinulta miten sinä voit, sano hänelle: ”Minä voin hyvin. Olen täynnä ihmettely.” Pysy tänään hyvässä värähtelyn tilassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti