perjantai 8. kesäkuuta 2018

UNIVERSUMIN LAIT 7.6.2018

Energia on

Hei kaikille ja kiitos kaikille lukijoilleni. Toivottavasti olette nauttineet näistä asioista, joista olen tähän mennessä kirjoittanut. Olisi kiva kuulla minkälaisia mietteitä teillä on näistä asioista ja herätellä myös keskustelua, koska jokaisella on omat mielipiteensä asioista ja kaikki kommentit ovat yhtä arvokkaita ja oikeita.
Aloitan nyt 5 viikon sarjan, jossa käsittelen UNIVERSUMIN LAKEJA. 
 

Von Braun, jota pidetään avaruusohjelman isänä, sanoi: ”Ne ovat niin tarkkoja, että meillä ei ole minkäänlaisia vaikeuksia lähettää ihmisiä kuuhun ja voimme ajoittaa laskeutumisen sekunnin murto-osan tarkkuudella.”

Von Braun ymmärsi näitä lakeja niin hyvin, että me pystyimme käymään ulkoavaruudessa. Mekin haluamme oppia ymmärtämään näitä lakeja niin, että voimme omaksua ne omaan elämäämme.

On olemassa yksi todella suuri laki nimeltään Energian esiintyminen. Kun ajattelet kaikkia muita lakeja, ne kaikki toimivat sopusoinnussa tämän suurenmoisen lain kanssa.

Et voi kertoa mistään Laista ilman, että kerrot myös kaikista muista Laeista. Energia On. Kaikki mitä elämässäsi tapahtuu, se vain on.

Tämä huone, jossa kirjoitan tätä blogia, se vain on. Se ei ole suuri eikä pieni, se ei ole kuuma eikä kylmä. Se vain On! Ymmärrätkö, että kaikki mitä elämässäsi tänä päivänä tapahtuu, se vain on? Se ei ole hyvää eikä pahaa. Sinä voit tehdä siitä aivan sellaisen kuin haluat. Hyvän tai pahan. Tee siitä se, mikä se on.

Jotkut ihmiset tutkivat taloustilannetta ja sanovat, että se on huono ja toiset ihmiset sanovat, että se on hyvä. Todellisuudessa taloustilanne vain on, se mikä on! Taloustilanne on sellainen, minkälaiseksi sinä sen teet.

Joten päätä, että seuraavat viikot sinä tutkit näitä Lakeja hyvin huolellisesti oppiaksesi ymmärtämään niitä.

Universumin Lait: Ota aikaa 5 minuuttia ja kertaa se, mitä aiot tehdä tämän päivän aikana. Käy läpi mitä sinun elämässäsi juuri nyt tapahtuu ja paina se mieleesi, sillä se on vain se, mitä se on!

Sinä teet siitä hyvän tai pahan. Mieti siis 4-5 minuuttia mitä elämässäsi on tapahtumassa juuri nyt, sillä se vain on, mitä se on! Ei hyvää eikä pahaa. Muista mitä kirjoitin aikaisemmin meidän omaksumistamme tavoista. Miten me teemme asioita. Kun teemme samoja asioita jatkuvasti, niistä muodostuu tapoja.

 Oikein mukavaa kesäistä viikonloppua Sinulle!   Nautitaan !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti