keskiviikko 3. tammikuuta 2018

 6 minuuttia menestykseen!

 

Aloitan sarjan, jossa tuon esille Earl Nightingailin, Bob Proctorin ja Napoleon Hillin ajatuksia itsensä kehittämisestä. Nämä ajatukset eivät ole mitään uusia, ne ovat olleet olemassa vuosisatoja ja Napoleon Hill keräsi tätä tietoa 25 vuotta ja julkaisi ne kirjassa nimeltä "Think and Grow Rich"  suomeksi  "Ajattele oikein - Menesty". 

 

 

Bob Proctor on minun mentorini ja oppi-isäni. 

 

Toivottavasti nämä ajatukset innoittavat sinua yhtä paljon kuin minua.                                                                                

 Ensimmäinen sarja sisältää 6 voimakasta askelta, jotka on poimittu Napoleon Hillin kirjasta ja joita Bob Proctor on käyttänyt omassa elämässään menestyksekkäästi. Jos haluat kokeilla ja seurata näitä askeleita, sinullakin on mahdollista muuttaa elämääsi.

Askel  1:

 

Kuvittele, että lennät 5000 metrin korkeudessa, katselet alaspäin ja näet suuren hienon ilmoituksen, jossa sanotaan:  ”Seuraa näitä 6 askelta, niin saat kaiken mitä haluat!” Ja sitten se, mitä haluat alkaa ilmestyä sinulle yksi kerrallaan.

 

Nämä 6 askelta tulevat Napoleon Hillin kirjasta, ”Ajattele oikein - Menesty”. Ensin hän sanoi: ”Päätä tarkalleen, kuinka paljon rahaa haluat saada. Ei riitä, että sanot ”Haluan paljon rahaa.” Sinun täytyy olla täsmällinen siinä miten paljon haluat. On olemassa psykologinen syy siihen, että sen täytyy olla tarkka. Syy selitetään kirjan myöhemmässä kappaleessa, joten sinun täytyy hankkia kirja jos haluat lukea myös sen.

 

Ajattele, että sinulla on nyt mielessäsi tarkka rahasumma. Et voi sanoa: ”Haluan paljon rahaa.” Se ei ole tarpeeksi tarkka. Esimerkiksi Bob Proctor teki näin monta vuotta sitten. Hän kirjoitti sen korttiin ja kantoi korttia taskussaan ja summa oli aivan tarkka. Se oli $ 25 000 dollaria. Hän kertoo: ”Minulla ei ollut minkään laista ajatusta siitä, mistä tuo rahasumma tulisi. Itse asiassa, kun kirjoitin sen korttiin en edes uskonut siihen, mutta tein tarkasti sen mitä Napoleon Hill sanoi näissä 6:ssa askeleessa.

 

Nyt sinä voit kokeilla, miten se toimii sinun kohdallasi. Pysähdy miettimään, ota neljä tai viisi minuuttia ajatellen kuinka paljon rahaa sinä tarkasti ottaen haluat ansaita.  

Tässä kaikki mitä sinun pitää tehdä, ajattele kuinka paljon. Sen täytyy olla tarkka. Sen pitää olla pennilleen. Sanonta, ”haluan enemmän” ei riitä.   

Vietä tänään neljä tai viisi minuuttia miettien tätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti