keskiviikko 10. tammikuuta 2018

6 minuuttia menestykseen


En muistanut kertoa sinulle, että kun aloitin tämän sarjan, niin aloitin myös itse tekemään nämä samat asiat ja katsoa toteutuuko minun toiveeni. 

Ensimmäinen askel oli siis, että päätä kuinka paljon haluat. Minä päätin, että haluan 5000 e.

Toisessa askeleessa piti päättää mitä annan vastineeksi saamastani rahasummasta. 

Olen Passion Test for Business Facilitaattori, joten päätin panna oman tietoni ja taitoni työhön ja auttaa yrityksiä löytämään uudelleen innostuksen  oman yrityksensä menestymiseen, (jos se on matkan varrella kadonnut stressin ja huolien alle) ja auttaa niitä, jotka haluavat löytää uudelleen syyn ja innostuksen, mikä sai sinut perustamaan juuri tuon yrityksen.
 
Askel  3

No niin nyt on sitten vuorossa askel 3.  Jatkamme valitsemamme rahasumman vetämistä puoleemme. Me päätimme täsmällisesti kuinka paljon me haluamme. Päätimme mitä annamme vastineeksi siitä.  Kolmas askel: määritä tarkka päivämäärä milloin aiot omistaa haluamasi rahasumman.

Tiedätkö Parkinsonin lain?  Northcote Parkinson sanoi, että työ täyttää sille varatun ajan.                                
Jos olet lukenut Rikastumisen Tieto kirjan (The Science of Gettin Rich), niin siinä
tutustumme lakeihin.






Yksi laeista on Tuottavuuden Laki. Tuottavuuden Laki säätää, että kaikilla siemenillä on oltava kehittymisen tai itämisen aika. 

Kun asetamme päämäärän, meidän täytyy asettaa aikaraja, jonka kuluessa aiomme saavuttaa päämäärämme, mutta muista myös, että sinä vain arvaat kyseisen ajan. Joten sinun täytyy kulkea sisäisen tuntemuksen mukaan. ”Luulen, että se vie minulta tämän verran aikaa.”

Älä anna itsellesi valtavan paljon aikaa – Työ täyttää sille varatun ajan. Anna itsellesi lyhyempi ajanjakso. Sinä keskityt – keskittyminen lisää värähtelyn voimakkuutta – se panee lisää energiaa siihen. Emerson sanoi: ”ainoa asia, joka voi kasvaa on se asia johon panet energiasi.” Janet Attwood sanoo kirjassaan Passion Test: "Se, mihin suuntaat huomiosi, kasvaa vahvemmaksi elämässäsi!"

No niin olemme nyt siinä pisteessä, että kolmas askel on päättää minkä verran aikaa tuon tietyn summan hankkimiseen menee aikaa. Tämän ajatuksen miettimiseen menee neljä tai viisi minuuttia. Päätä päivämäärä ja kirjoita se paperille. Muista, sinä vain arvailet ajan. Jos et saavuta sitä tuohon päivään mennessä, anna itsellesi jatkoaika. Sinä tulet saavuttamaan sen. Päätä vain päivämäärä.

No niin minä päätin päivämääräksi:  Tammikuun 31. päivä.

Jos sinua kiinnostaa tietää enemmän Rikastumisen Tieto kirjassa kerrotuista asioista niin sen saat minulta e-kirjana á  9.50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti