maanantai 8. tammikuuta 2018

6 minuuttia menestykseen

Askel 2


Miten saat sen rahasumman, jonka haluat? Askeleessa 1 piti tietää tarkalleen kuinka paljon sinä haluat ja kirjoittaa se kortille, jota kannat mukanasi ja luet niin usein kuin voit. 

Toisena sinun täytyy määritellä tarkasti Mitä aiot antaa vastineeksi haluamastasi rahasta.      
Ei ole olemassa sellaista todellisuutta kuin jotakin ilman vastinetta. Sinun täytyy määritellä tarkasti mitä annat vastineeksi rahasta, jota haluat. Monet ihmiset vain odottavat, että se ilmestyy heille itsestään. 

Elokuvassa "Salaisuus" juuri tämä oli yksi kritiikin aiheista. Sinä vain pyydät ja se ilmestyy ovellesi? Elokuvassa pieni poika pyysi polkupyörää ja seuraavassa hetkessä se oli siinä.  No ei se tapahdu ihan niin.

Sinun täytyy antaa jotakin, jos haluat saada jotakin. Luonto ehdottomasti kammoksuu tyhjiötä. Sinun täytyy siis luoda tyhjiö eli tila sille hyvälle mitä haluat. 

Toinen askel on se, että sinun täytyy määritellä tarkasti mitä aiot antaa vastineeksi siitä hyvästä, jota haluat. No niin, olet jo päättänyt kuinka paljon rahaa haluat. Vietä nyt seuraavat 4-5 minuuttia ajatellen sitä, mitä aiot antaa vastineeksi rahasummasta, jonka haluat. 

Nyt vain sitten jatkamaan harjoituksia.  Mukavaa päivää Sinulle!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti