perjantai 3. elokuuta 2018

MIELIKUVA SINUSTA 



Moi! Nyt sitten ollaan jo elokuussa ja yhä vain helteet jatkuvat. Minä ole nauttinut näistä helteistä todella paljon, sillä minun kurkkuni ei ole tuottanut mitään ongelmia, kun on näin lämmintä. Kylmemmillä ilmoilla minulla kertyy limaa kurkkuun ja sitä saa sitten kakistella koko ajan.

Anteeksi, että aikataulut ovat menneet vähän sekaisin, kun olen työstänyt tulevaa Digikurssia niin ahkerasti. Tarkoitus on saada se syksyllä julkaistuksi.

Viimeksi kirjoitin Minäkuvasta ja Maxwell Maltzista. Nyt jatkan vielä samasta aiheesta.

Kybernetiikka tutkii yleisesti itseohjautuvia automaattisesti säätyviä systeemejä. Nämä systeemit voivat edustaa hyvin monenlaisia eri aloja. Kybernetiikkaa on sovellettu niin biologisiin järjestelmiin kuin yhteiskunnan ilmiöiden ja toiminteiden mallintamiseen. Jotta saataisiin oikeaa 'hallintatietoa' kompleksisten järjestelmien tehokkaaseen valvontaan, sekä niiden itseohjausmekanismien parhaaseen optimointiin... Tämä voi tarkoittaa joko sen seurantaa, että jokin "järjestelmä" automaattisesti reagoi ns. palautetietoon, pitäen näin itsensä edelleen toimintakuntoisena ja -kykyisenä tai (kyberneettistä metodia) alettaisiin enemmän soveltaa myös luonnon ilmiöiden kuvailuun.”

Tiesitkö, että Termostaatisaa, joka säätelee kotisi lämpötilaa on kybernetiikka tekniikkaa. Jos lämpötila laskee, termostaatti nostaa sen takaisin siihen, missä sen pitääkin olla.

Kybernetiikka tekniikkaa on myös lentokoneissa ja me kutsumme sitä autopilootiksi. Lentäjä kytkee autopilootin päälle ja kybernetiikka tekniikka pitää koneen kurssissa.

Sinun Minäkuvasi kontrolloi sitä, missä suunnassa sinä olet. Oletko yrittänyt muuttaa omia tuloksiasi? Jos sinä et muuta omaa minäkuvaasi, sinun tuloksesi eivät tule muuttumaan.

Istu hetkeksi, ota 5 minuuttia aikaa ja kysy itseltäsi: ”Millainen minä todella haluan olla?” Kirjoita sitten paperille se, millainen ihminen haluat olla ja sitten päätä muuttaa omaa minäkuvaasi sellaiseksi.

Kirjoita tämä asia nykyhetkessä. Aivan kuin se olisi jo todellisuutta. Aloita lause näin:
”Olen hyvin onnellinen ja kiitollinen nyt, kun….. ja jatka sillä mitä haluat olla. Sinä voit kokeilla tätä samaa kaavaa muuttaaksesi kaiken elämässäi. Voit muuttaa myyntituloksiasi, jos olet myyntimies/nainen. Sinä voit muuttaa taloudellista tilannettasi. Sinä voit muuttaa mitä tahansa elämässi, kun muutat oman minäkuvasi.

Anna itsellesi se arvo, joka sinulle kuuluu. Sinä olet yhtä arvokas kuin kuka muu tahansa tämän maan päällä ja ansaitse saada kaiken sen hyvän mitä elämä voi tarjota. Kun opit uskomaan ja luottamaan siihen, että Universumi todella toimii täsmällisesti Lakien mukaan. Sinä saat kaiken minkä sinä haluat. Kyse on vain siitä, ”Haluatko Sinä sitä?”

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti