tiistai 28. elokuuta 2018

VASTUULLISUUS

 



Tiesitkö, että on olemassa yksi sääntö, jota kaikki menestyneet ihmiset seuraavat?
Se on VASTUULLISUUS.

Sinäkin voit ottaa käyttöön Kuukausittaisen Vastuullisuusohjelman. Jos haluat tehdä jokaisesta kuukaudesta merkittävän, paremman kuin edellinen kuukausi oli, sinun on muistettava, että menestyminen on arvokkaan ihanteen jatkuvasti kasvavaa ymmärtämistä.

Mikä on Arvokas Ihanne? Se on sellainen tavoite, joka on tavoittelemisen arvoinen. Joka nousee sinun sydämestäsi ja joka innostaa sinua toteuttamaan unelmasi.

Se ei tarkoita sitä, että pusket ensin ahkerasti eteenpäin ja sitten jäät lepäämään ja taas pusket eteenpäin. Edistyminen tarkoittaa sitä, että sinä jatkuvasti menet eteenpäin ja kehityksesi on nousujohteinen.

Jos haluat saada tämän tapahtumaan, sinun pitää olla VASTUULLINEN. Sinä voit valita jonkun ystävistäsi, joka kannustaa sinua eteenpäin, olemaan sinulle VASTUUHENKILÖ. Henkilö, jolle sinä olet vastuussa omista tekemisistäsi.

Istu alas ja valitse 3 henkilöä, joiden kanssa teet sopimuksen, että se mitä sinä päätät tehdä ja saavuttaa, sinä raportoit heille tekemisesi ja saavutuksesi. He ovat sellaisia ystäviäsi, jotka arvostavat ja kunnioittavat sinua. Ystäviä jotka ymmärtävät kehityksen merkityksen ja kannustavat sinua pyrkimään parhaimpaasi.

Kirjoita kirjallinen sopimus siitä, mitä aiot tehdä seuraavien 30 päivän aikana. Anna se heille ja sano: ”Haluan sinun ottavan tämän sopimuksen ja kertovan minulle, jos jossain vaiheessa en enää toteuta lupaustani.” Näin sinusta tulee VASTUULLINEN ja ystäväsi pitää huolta siitä, että pysyt kurssissa.

Mieti seuraavat 5 minuuttia ketkä ystävistäsi olisivat sopivia kumppaneita, jotka tukevat sinua matkallasi menestykseen. Valitse 3 henkilöä, joita sinä ihailet ja kunnioitat ja jotka arvostavat sinua. Kirjoita myös sitoumus siitä, mitä aiot seuraavan kuukauden aikana saavuttaa ja anna se heille.

Sinun ei tarvitse odottaa seuraavan kuukauden alkua, vaan voit aloittaa sen heti. Seuraavat 30 päivää, Mitä sinä aiot saavuttaa tai saada aikaan? Aloita jo tänään ja katso minne asti olet päässyt kuukauden kuluttua.

Oikein menestyksekästä kuukautta Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti