tiistai 21. elokuuta 2018

PRAXIS = TEORIAN JA KÄYTÄNNÖN YHDISTÄMINEN

Tämä on asia, jota voit käyttää läpi koko elämäsi ja voit jakaa tämän myös toisille.
Sana on Praxis eli käytäntö tai harjaantuminen. Tässä muutetaan Teoria Käytännöksi.

Bob Proctor on muuttanut tämän sanan kirjainlyhenteiksi P, R, A, X, I, S, tähdentääkseen asian tärkeyttä.
P = Profitable eli tuottoisa tai kannattava, R = Results siis tulos, A = and siis ja, X = Power eli voima, I = In eli olla jossakin ja S = Spirit eli henki.

Siis, Profitable Results and Power in Spirit. Hengen voima ja tulokset.
Sillä ei ole mitään väliä, mitä sinä teet, mutta Sinun täytyy päästä sisälle siihen voimaan, joka tuottaa ne tulokset, joita sinä haluat.

Praxis yhdistää uskon käyttäytymiseen. Sinä olet kuullut ihmisten sanovan: ”Joo, minä uskon, että voin moninkertaistaa tuloni.” Ja silti heidän käyttäytymisensä osoittaa sen, etteivät he pystyisi antamaan itselleen edes 5 sentin palkankorotusta.

Jos sinä jatkuvasti uskot, että voit muuttaa vuositulosi kuukausituloksi, jos sinä sisäistätä tämän asian, niin se todella tapahtuu. Mutta vain, jos sinun uskosi on sekä alitajuisella että tietoisella tasolla.

Toisin sanoen, sinä et samaistu tähän vain älyllisellä tasolla vaan myös tunnetasolla. Tämä on osa sinun rajoittavaa ajatusmalliasi.

Tämänkertainen 5 minuuntin harjoitus on tässä. Haluan sinun ajattelevan tätä asiaa ja sitten kirjoita paperille jokin asia tai joitakin asioita, joihin sinä uskot, mutta joita sinä et toteuta tai joiden eteen sinä et tee mitään. 

On asioita, joita olemme oppineet ja me uskomme niihin ja siltikään me emme tee mitään siitä, mitä olemme oppineet. Meillä on valtava kuilu tietämisen ja tekemisen välillä. Tämä kuilu estää meidän kehityksemme monella tasolla. Jos aloittaisit tekemään sen, mitä sinä tiedät ja osaat, niin millaisiin tuloksiin sinä yltäisit?

Tässä on yksi esimerkki. Muuta vuositulosi kuukausituloksi! Etkö usko, että se onnistuisi? Sinä voit valita jonkin sinulle sopivan tavoitteen ja kokeilla sitä, mutta muista, sinun pitää uskoa siihen sekä tietoisesti, että myös mennä tunteella mukaan. Siis koko sielullasi mukaan asiaan.

Sinusta voi tuntua siltä, että tämä on hulluin idea, jonka olet koskaan kuullut, mutta anna itsellesi tilaisuus muuttaa uskomuksiasi.

Hyvää alkavaa viikkoa uskomusten parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti