tiistai 6. maaliskuuta 2018

Rikastumisen Tieto


Hei, Oletko tutustunut Rikastumisen Tieto – kirjaan. 


Ajattelin, että sinua ehkä kiinnostaa tietää, että Science of Getting Rich eli Rikastumisen Tieto on ”Salaisuus” -elokuvan ja -kirjan alkuteos. Se on myös pohjana monissa itsensäkehittämis materiaaleissa ja oppikursseissa.

Ronda Byrne sai kirjan tyttäreltään ja hän kertoo: ”Jokin voima sai minut lukemaan sivun toisensa jälkeen ja muistan yhä kuinka kyyneleeni putoilivat kirjan sivuille niitä lukiessani. Näin vilahduksen Salaisuudesta. Oli kuin sisälläni olisi palanut tuli. Joka päivä siitä lähtien on sisälläni palanut halu kertoa tämä tieto maailmalle.”

Salaisuus -elokuvassa on yhdeksän tämän vuosi tuhannen tunnetuinta ”opettajaa” itsensä kehittämisen alalla muun muassa kanadalainen Bob Proctor. Joka on minun mentorini. Hän on yksi maailman tunnetuimmista kouluttajista ja hänen perustamansa yritys ”The LifeSuccess Production” tunnetaan nykyisin "Proctor Gallagher Instituuttina" on tehnyt erilaisia koulutusohjelmia vuodesta 1973 lähtien.

Nyt Sinulla on tilaisuus tutustua Rikastumisen tieto kirjaan. Sen hinta E-kirjana on 9.50 € .

Rikastumisen Tieto kirja on pohjana lähes kaikissa tämän alan oppimateriaaleissa. Se myös todistaa siitä, että Sinäkin voit saada kaiken sen, mitä todella haluat ja elää sellaista elämää kuin itse haluat.

Tulen kirjoittelemaan joitakin kohtia tästä kirjasta, joten voit saada hiukan näkemystä siitä, mistä se puhuu, ennen kuin/ja jos tilaat kirjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti