maanantai 5. maaliskuuta 2018

7 positiivista tunnetta


Seuraava eli 5. positiivinen tunne on Innostus

 


Nyt on hiukan vaikea selittää kahta eroavuutta, koska suomeksi ne ovat lähes sama asia. Nyt puhutaan englanninkielisistä sanoista Enthusiasm ja Excitement.
Ottakaamme sanat Enthusiasm = Innostus, Into ja sana Excitement = jännittynyt, innoissaan oleva.

Innostus on hieno positiivinen tunne. Innostuksen ja innoissaan olevan välillä on kuitenkin suuri ero.

Bob Proctor selittää, että jos näet ihmisen, joka innostuu eli kun jotain mukavaa tapahtuu hän tulee innoissaan olevaksi. Jos seuraat häntä ja hänelle tapahtuu jotain pahaa, hän masentuu.

Innoissaan olevan vastakohta on masennus. Ja tulet huomaamaan, että kun jotain hyvää tapahtuu tällaiset ihmiset Innostuvat eli ovat innoissaan ja kun jotain pahaa tapahtuu, he ovat alakuloisia tai allapäin. Miksi?
Siksi, koska he antavat sen, mikä tulee ulkopuolelta kontrolloida itseään.

Todellinen Innostus on aivan muuta. Enthusiasm sana tulee Kreikasta sanasta en-theos, joka merkitsee – Jumalassa. Tämä on sitä innostusta, jossa sinä olet tunneperäisesti mukana ajatuksessa tai ideassa ja sinä liikut sisälle sen henkeen. Ja huomaat, että sinun energiasi nousee aina vain ylemmäs. Ja värähtely jatkaa nousemista. 

  

Mitä enemmän sinä nostat värähtelyn tasoa, sinä kohoat ohuempaan ilmanalaan. Sinä olet pääsemässä sinne, missä suuret ideat ovat. Sinä nouset sinne, missä luovat ajatukset ovat. 
 
Sinusta on tullut todella Innostunut siitä, mitä olet tekemässä ja kun sinä teet sitä, sinä saat koko olemuksesi ilmiömäiseen värähtelyyn.

Tule Innostuneeksi, tule en-theos eli tule Jumalassa olevaksi. Virittäydy univeraalin minäsi tasolle. Anna hiljaisen äänen sisälläsi kertoa sinulle minne mennä ja sitten rakastu siihen ajatukseen. Tällainen Inostus on sitä, että on virittäytyneenä omaan korkeampaan puoleensa.

Sinun tulee ymmärtää, että sinussa on täydellisyyttä ja sinun pitää sallia sen tulla esiin. Päästä irti jännittyneisyydestä tai innoissaan olemisesta, niin sinä pääset irti masennuksesta. 

 Kun sinä saavutat todellisen Innostuksen, niin sinä elät melko tasapainoista elämää. Sinä jatkat eteenpäin menemistä koko ajan. Sinä et anna asioiden sotkea suunnitelmiasi. Sinä tulet vetämään elämääsi todella hienoja asioita.

Mietippä taas tätä ajatusta 4-5 minuuttia. 

Oikein hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!😊 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti