torstai 1. maaliskuuta 2018

7 positiivista tunnetta

 


Seuraava eli 4. on Seksi

Tämä saattaa kiinnostaa Sinua, joten kirjoitan sen, mitä  
Bob Proctor sanoo asiasta.
 
Hän sanoo, että tämän positiivisen tunteen on monet ymmärtäneet väärin.
Monet ihmiset kulkevat ympäriinsä ymmärtäen väärin ajatuksen Seksistä.
Seksi on yksi voimakkaimmista tunteista, johon voit osallistua.

 



Bob sanoo, että hän on usein sanonut olevansa vähän niin, kuin asiantuntija tässä asiassa. Tämä on kaunis asia, jonka kanssa työskennellä. 
 
Tiesitkö, että monet meistä on kasvatettu uskomaan, että Seksi on likainen asia, joten sinä säästät sen sille, jota sinä rakastat! 
 
Sanot ehkä: ”No, sitä ei kyllä tapahdu!”
Voi olla, että se on jo tapahtunut sinulle, Ajattelepa sitä. Se on jotakin, josta ei tietyissä piireissä puhuta. Se on jotain, jota "hyssytellään".
Jos kysyt: ”Mitä sinä ajattelet Seksistä?” 
He vastaavat sinulle. ”No, tuota, ääh, mistä sinä oikein puhut?”

Seksi on ajatuksen ilmaisu, tunne fyysisellä tasolla. Se on jotakin, joka on hyvin luovaa. Se jatkaa sukua. Se on voimakas käsite, eikä sitä ole ymmärretty. Se voi olla yksi tuhoavimmista tunteista, jota esiintyy. Tietenkään Seksi ei ole se tuhoava asia, se on ymmärryksen puute. Tietämättömyys on se tuhoava asia.

Kun kahden ihmisen välillä on todella hyvä seksuaalinen suhde, se johtuu siitä, että he ovat samalla aaltopituudella fyysisellä tasolla. He ovat samalla aaltopituudella fyysisellä tasolla, koska he ovat samalla aaltopituudella henkisesti. 
 
Heidän ajatuksensa ovat yhteisymmärryksessä. Heidän tunteensa ovat yhteisymmärryksessä ja siksi ajatukset ja tunteet ilmaistaan fyysisen kehon kautta. Joten heillä on todella hyvä fyysinen yhteys. 
 
Tätä kannattaa miettiä. Monilla ihmisillä ei ole merkittävää seksuaalista suhdetta.
Mutta heillä tulisi olla, koska se on kaunis asia, kun se ymmärretään. Se on hyvin tuhoisa, kun sitä ei ymmärretä.

Haluan sinun ajattelevan sitä hetken aikaa. Tämä ei ole mitään sellaista, joka häveliäästi hyssytellään pois, jota kartetaan. Siitä pitää puhua, sitä pitää ymmärtää ja siitä tulee nauttia. Koska se on yksi kaikkein voimakkaimmista tunteista, jonka kanssa koskaan joudut tekemisiin. 
 
Olen aina tuonut esille, että elämässä on kolme tunteellisesti vaikeaa asiaa – Jumala, Raha ja Seksi. 
 
Meille on opetettu, että Jumala on pilven päällä oleva ihminen, joka siunaa toiset ja kiroaa toiset. Raha on paha, joten sinun ei pitäisi haluta sitä ja Seksi on likaista, joten säästä se sille jota rakastat!

Totuus on, että Jumala on ääretön voima, joka työskentelee järjestyksen mukaan. Raha on palvelija ja Seksi on jotakin ainutlaatuisen kaunista.  

Ala nauttia siitä. Minä nautin siitä ja sinunkin pitäisi nauttia siitä. Tutki sitä.💑
Vietä 4-5 minuuttia mietiskellen tätä asiaa. 

Mukavaa viinkolopun odotusta ja toivottavasti on lauhempaa silloin!  ⛄



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti