torstai 22. maaliskuuta 2018

Henkiset lihaksesi!


Vuorossa Tahto!

Tiesitkö, että Tahto antaa sinulle mielesi todellisen voiman?




Bob Proctor kertoo, että hänellä on kotonaan seinällä kuva Napoleonista. Yhdessä Napoleonin elämäkerrassa häntä kutsutaan ”järjestyneeksi voitoksi”. Toisessa elämäkerrassa sanotaan, että hänellä oli suunnaton kapasiteetti pitkäjänteiseen keskittymikseen. 

Tahto on se, mitä sinä opit keskittämään. Tahto on mielelle, kuin suurennuslasi auringossa. Se jäsentää energian ja tuo sen yhteen pisteeseen.

Annan sinulle harjoituksen tästä keskittämisestä. Sinä keskität tässä oman Tahtosi tai tahdonvoimasi. Ota kynä ja piirrä seinään musta piste ja aseta lempi tuolisi sitä vastapäätä tai piirrä musta piste lempi tuoliasi vastapäätä olevaan seinään.



Älä kerro kenellekään, että teit näin. Kukaan muu ei näe sitä kuin sinä ja jos he näkevät sen, he luulevat sitä vain kärpäseksi tai likatahraksi.

Harjoittelet nyt 5 minuuttia keskittymällä tähän pisteeseen. Keskitä mielesi tähän pisteeseen niin kauan aikaa, että tunnet tulevasi yhdeksi tuon pisteen kanssa. Jos mielesi harhailee, tuo se takaisin. 
Ei sillä ole väliä, että mielesi harhailee vaan sillä, että tuot sen aina takaisin seinässä olevaan pisteeseen. Harjoittele tätä seuraavat 90 päivää, joka päivä. 
 

Keskity tähän pisteeseen. Kun opit keskittymään tähän yhteen pisteeseen, sen jälkeen opit keskittymään mihin tahansa. Keskittyminen lisää värähtelyn voimakkuutta. Näin sinä annat ajatuksillesi todellista voimaa.



Millä tahansa alalla, kaikilla ammattilaisilla on tämä keskittymisen kyky.

Napoleon sanoi: ”Minä näen vain päämäärän, esteiden täytyy antaa tilaa.”
Keskittyminen on avain menestykseesi ja se tehdään Tahdon avulla.

Onnea harjoitukseen! Tapaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti