keskiviikko 13. helmikuuta 2019

MIELIKUVITUS !

Normaalien aistiemme (näkö, kuulo, haju, maku, tunto) lisäksi meillä on olemassa korkeampia kykyjä ja mielikuvitus on yksi niistä. Mielikuvitus on yksi meidän tärkeimpiä kykyjämme täällä kuolevaisuudessa. Sen avulla koko maailma ja se, mitä kaikkea se pitää sisällään on luotu. Kaikki mitä sinä tänä päivänä näet ympärilläsi on luotu mielikuvituksen avulla.

Kun ymmärrät, mitä mielikuvan luominen tarkoittaa, sinä voit poistaa elämästäsi kaikki kilpailutilanteet ja siirtyä kilpailemisesta luovalle tasolle. Silloin sinä ymmärrät myös, että ainoa kilpailu, jota sinä käyt on kilpailu omaa tietämättömyyttäsi vastaan.
Tämä asia voi parantaa sinun elämääsi kaikilla elämäsi osa-alueilla, kun uudet ajatukset tallentuvat tietoisuuteesi.

Me kaikki olemme jossain elämämme vaiheessa käyttäneet tätä prosessia, jossa luomme erilaisia kuvia ja me käytämme sitä koko ajan. Jos katsot omaa elämääsi ja mitä olet saavuttanut, niin huomaat, että kaikki asiat ovat tulleet sinulle tämän henkisen lahjan käyttämisen kautta. Monet asiat voivat olla sellaisia, joita et olisi halunnut elämääsi, mutta sinä olet ne kuitenkin luonut itsellesi oman ajattelusi kautta.

Useimmat meistä ajattelevat, että Jumala on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on ja myös minä ole tätä mieltä. Kuitenkin Jumala on antanut meille ajattelukyvyn, jonka avulla me voimme valita minkälaista elämää me haluamme elää.

Me voimme itse päättää annammeko muiden ihmisten tai ympäristön päättää elämästämme vai otammeko vastuun omista teoistamme. Jos asiat joskus eivät mene niin kuin me haluamme, monet sysäävät vastuun Jumalalle.
Jumala ei halunnut antaa minulle uutta autoa, hän katsoi, ettei se ole minulle hyväksi” tai jotain muuta vastaavaa. Näin voimme pestä kätemme asiasta ja luopua yrittämästä tai tekemästä sitä, mitä meidän tulisi tehdä.

Mielikuvat ovat henkisiä kuvia, joita ajattelumme tuottaa. Mielen suurenmoisuus on siinä, että se voi ”ajatella”.

Meidän ympärillämme on ajatusenergiaa, kokonainen ajatusenergian meri. Ja me voimme poimia sieltä vaikka minkälaisia ajatuksia ja muovata niistä haluamiamme kuvia.

Pysähdyppä miettimään, kuka keksi ensimmäisen tuolin!
Joku kyllästyi kyykkimään nuotion vieressä ja ryhtyi miettimään, miten muokata itselleen mukavampi istuin. Hän oli varmasti monesti istunut kivellä tai kannolla tai jollain muulla paikalla ja mietti miten saada tuollainen asia siirretyksi nuotion ääreen. Seuraava keksi paremman idean ja joku halusi nukkua pehmeällä alustalla ja keksi sängyn jne.

Kaikkea, mikä on olemassa tällä hetkellä näkyvässä muodossa, sitä on edeltänyt mielikuva jonkun ajatuksissa. Mieleemme nousee kuva ja me ajattelemme sitä usein kunnes meissä herää halu saada toteuttaa se.

Arkkitehdeillä on mielikuvat silloista ja rakennuksista, joita he haluavat luoda. Meissä herännyt halu saa aikaan toiminnan ja lähdemme tekemään kaikkea sitä, mikä vaaditaan asian toteuttamiseksi.

Wrightin veljekset kuvittelivat lentokoneen. Alexander Graham Bell kuvitteli puhelimen. Ranskalainen Lenoir rekisteröi ensimmäisen hiilikaasulla toimivan polttomoottorin. Itävältalainen Marcus rakensi v. 1870 ensimmäisen laitteen, jota voitiin kutsua autoksi.

Ajatuksen voima ja sen oikea käyttö on tie menestykseen.
Maailmankuulu Golfin pelaaja Jack Nicklaus sanoi, että hän ei edes koske mailaan ennen kuin hän on kuvitellut ensimmäisen lyönnin, millainen swingi ja miten pallo lentää ja mihin se putoaa alas tullessaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus omaksua tämä sama tieto ja käyttää sitä hyväksesi saadaksesi sellaisen elämän kuin itse haluat.

Minut on koulutettu saamaan tuloksia. Jos sinä todella haluat muuttaa elämääsi ja saavuttaa menestystä kaikilla elämäsi osa-alueille, minulla on tieto ja taito auttaa sinua saavuttamaan se.

Miettikää ja esittäkää kysymyksiä. Onko tämän lukijoissa ketään, joka todella haluaa muuttaa elämäänsä vain oletteko kaikki vanhojen tapojenne orjia?

Sinulla on samat kyvyt ja ominaisuudet kuin Wrightilla, Bellilla tai Lenoirilla. Sinä voit muuttaa omaa elämääsi. Sinä voit elää unelmiesi elämää. Ainut ero meillä on saavutuksissa. On ihmisiä, jotka eivät usko tähän ja heillä on oikeus uskoa mitä haluavat.

Napoleon Hill tutki ajattelun vaikutuksia 25 vuotta ja kirjoitti kirjan ”Think and Grow Rich”, joka on suomennettuna ”Ajattele oikein – menesty”. Hän sanoi, että minkä tahansa mieli voi kuvitella ja uskoa, se voidaan saavuttaa”.

Luo mieleesi kuva vauraudesta ja katso, mitä tapahtuu. Eteesi voi tulla ongelmia ja vastoinkäymisiä, mutta pidä tiukasti kiinni mielikuvastasi suomalaisella Sisulla. Asiat, jotka sinulle tapahtuvat valmistavat sinua vastaanottamaan kaiken sen hyvän mitä haluat.

Napoleon Hill sanoi, että ainut asia, joka erottaa Thomas Edisonin ja Henry Fordin meistä muista on sitkeys. Molemmilla näillä miehillä oli mielikuva siitä, mitä he haluasivat saavuttaa eivätkä he antaneet minkään estää heitä toteuttamasta sitä. Toinen valaisi maailman ja toinen pani maailman pyörille.
Raha on palkkio palveluksista ja nämä miehet ovat palvelleet miljoonia ihmisiä.

Siispä, luo kuva vauraudesta ja ole sitkeä. Sinulle näytetään, miten sen voit saavuttaa. Älä anna ajatustesi lipsahtaa epäilyihin ja epäuskoon vaan pidä kiinni unelmastasi. Se ei ole helppo tehtävä, se vaatii henkistä voimaa pysyä ajatuksessasi, mutta mitä kauemmin sinä pysyt siinä, sitä vahvemmaksi kuvastasi tulee.

Napoleon Hill sanoo: ”Älä etsi mahdollisuuksia itsesi ulkopuolelta vaan etsi ne itsestäsi.” Älä yritä liikaa. Anna vaurauden mielikuvan nousta tietoisuuteesi, sillä se on jo siellä. Anna sen tapahtua.

Rentoudu ja anna vaurauden ajatuksen täyttää mielesi ja tunne, että sinä omistat kaiken jo nyt. Näe ja tunne se itsessäsi ja ympärilläsi.

Muista, että vaikka lukisit kuinka paljon tästä asiasta se ei riitä vaan sinun on myös tehtävä jotain sen eteen. Visualisoi haluamasi asia monta kertaa päivässä. Kirjoita paperille haluamasi asiat ja muokkaa niistä lyhennelmä niin, että ajatus säilyy ja kirjoita toiveesi pienemmälle kortille ja aloita se päivämäärällä mihin mennessä haluat asian tapahtuvan ja sitten kirjoitat:
Olen hyvin onnellinen ja kiitollinen nyt kun …... (kirjoita toiveesi tähän jatkoksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti