keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Älä stressaa pienten asioiden vuoksi

Bob Proctor antaa tässä kaksi asiaa, joita kannattaa miettiä.
1. Älä stressaa pienten asioiden vuoksi ja
2. Kaikki ongelmat ovat pieniä asioita

Onko todellakin näin? Oletko sitä mieltä, että sinun ongelmasi ovat suurempia kuin kenenkään muun?

Mitä tekevät suuret liikemiehet ja tehtaiden johtajat? He ratkovat suuria ongelmia ja saavat sen vuoksi suuria tuloja. He eivät ole sen parempia kuin sinäkään. Heidän mielensä toimii aivan samalla tavalla kuin meidän mielemme, sinun ja minun.

On siis olemassa vain yksi mieli. He syntyvät ja kuolevat. He elävät elämäänsä. Menevät nukkumaan ja nousevat aamulla ylös. Hekin ajavat vain yhdellä autolla kerrallaan. Hekin käyttävät vain yhtä paria kenkiä kerrallaan ja elävät yhdessä talossa kerrallaan.

Huomaatko, he eivät ole sen kummempia kuin sinä tai minä. Mutta he eivät stressaa pienten asioiden vuoksi ja heille kaikki on pieniä asioita. He pitävät ne itsensä ulkopuolella.

Istuppa alas ja kirjoita paperille ne huolenaiheet joita sinulla on tällä hetkellä. Haasteita ja ongelmia. Kirjoita ne paperille ja katsele niitä ja mieti miten suuria ongelmia ja haasteita ne sinulle ovat. Kuitenkin ne ovat vain pieniä asioita.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinä jättäisit ne huomioimatta tai et ratkaisisi niitä. Nuo suurliikemiehetkin ratkaisevat ongelmansa vaikka ne olisivat kuinka pieniä. He pitävät niistä huolta, mutta ne ovat heille pieniä asioita.

Mieti samalla mihin sinä voit verrata näitä sinun ”suuria” ongelmiasi ja haasteitasi. Jos et löydä itse niihin ratkaisua, niin kerro niistä jollekin toiselle ihmiselle ja anna hänen katsoa niitä kauempaa. Me katselemme omia ongelmiamme niin läheltä, että on vaikeaa nähdä asioiden kokonaisuutta. Toinen ihminen näkee asiat kauempaa ja selkeämmin.

Tässä sinulle mietelause:

Olen sinnikäs
En anna periksi ennen kuin onnistun.
En koskaan lakkaa yrittämästä.
Tänään on se päivä.
En anna minkään estää minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti