keskiviikko 6. helmikuuta 2019

KUINKA  PALJON  ON  TARPEEKSI?

Nyt  me puhumme sinun unelmiesi elämästä. Kuinka paljon rahaa sinä tarvitset elääksesi haluamaasi elämää?

Earl Nightingale sanoo: ”Useimmat ihmiset ajattelevat haluavansa enemmän rahaa kuin mitä heidän pitäisi ja siksi he tyytyvät paljon vähempään kuin mitä he voisivat saada.”
Eli siis me uskomme, että kun me haluamme paljon rahaa, me haluamme enemmän kuin meidän pitäisi haluta ja siksi tyydymme paljon vähempään kuin meillä olisi mahdollisuus saada. 

Saadaksesi tämän vauraus käsitteen oikeaan järjestykseen, sinun täytyy olla täsmällinen. Siis tarkalleen ottaen kuinka paljon rahaa sinä haluat? Muista, että sinä työskentelet alitajuntasi kanssa ja alitajuntasi ei ajattele. Se vain hyväksyy mielikuvia ja muotoilee niitä.

Jos siis ajattelet, että haluat pajon rahaa tai enemmän rahaa, alitajunta ei tiedä paljonko on 'paljon rahaa'. Jos haluat enemmän rahaa, kuin sinulla on nyt. Sinä voit löytää maasta vaikka 10 senttisen. Se on silloin enemmän rahaa. Jos toivot itsellesi ”paljon rahaa”, sinun pitää määritellä, mitä sinulle tarkoittaa sana paljon. Onko paljon rahaa 300 euroa kuukaudessa vai onko se 10 000 euroa kuukaudessa. Sinun on tiedettävä tarkalleen miten paljon sinä haluat saada.

Sinun täytyy myös muistaa, että pelkkä ajatteleminen ei riitä. Sinä muistat, että jos vain ajattelet asioita, toiveesi saattaa jäädä vain toive ajatteluksi. Sinun pitää myös tehdä asialle jotakin ja ensimmäinen asia, mikä sinun pitää tehdä on päättää kuinka paljon rahaa sinä haluat!

Selvittääksesi paljonko sinä haluat on ehkä helpompaa aloittaa miettimällä mihin sinä sitä rahaa tarvitset tai haluat käyttää. Et voi kuitenkaan sanoa, että 'haluat rahaa elääksesi'. Se ei ole tarpeeksi tarkka alitajunnallesi.  

Mitä sinulle tarkoittaa sana ”elääksesi hyvin”? Onko se sitä, että laskujen ja vuokran maksun jälkeen sinulle jää käyttörahaa 1000 euroa kuukaudessa. Vai, että sinulla on yllin kyllin rahaa käytettävänä joka kuukausi niin, että voit muutaman tunnin varoitusajalla lentää vaikka Pariisiin illalliselle. Tarvitaan siis tarkka suunnitelma.

Tarkan suunnitelman tekeminen. Voit aloittaa vaikka tästä:

Kirjoita paperille lista kaikista niistä asioista, joita haluat tehdä elämässäsi. Mihin kaikkeen haluat rahaasi käyttää. 
 
Paljonko tarvitse rahaa seuraavan vuoden aikana:
Ruokaan, Vuokraan/Asuntolainaan, Autoon tai autoihin, Hyötytarvikkeisiin, Koulutukseen, Lomamatkoihin, Vapaa-ajan toimintoihin, Vakuutuksiin, Säästöihin jne.

Lisää listaan kaikki ne asiat, joita haluat ja muista, että sinä et ajattele sitä, mitä sinä tällä hetkellä käytät näihin asioihin vaan kuvittele eläväsi sellaista elämää kuin haluat elää ja suunnittele menosi sen mukaan.

Haluatko loma-asunnon Rivieralta tai Espanjasta. Montako autoa sinulla on tai minkälainen Huvijahti sinulla on. Kuinka monessa maassa sinulla on talo jne.
Kuinka usein matkustat maailman ympäri tai missä maissa haluat käydä.

Minkälainen on sinun UNELMA ELÄMÄSI.
Tämä on sinun Unelmasi. Sinun ei tarvitse ajatella ollenkaan mistä rahat otetaan. Se ei ole sinun ongelmasi. Universumin tehtävä on ratkaista se, miten toiveesi toteutetaan. Muista, sinä et elä ikuisesti eikä tämä elämä ole harjoitusta. Sinä elät vain kerran täällä ja sinun pitäisi nauttia elämästäsi.

Kun alat tekemään listaa kaikesta siitä, mitä haluat elämääsi, Sinun alitajuntasi herää.
Sinun alitajunnassasi olevat uskomukset alkavat nousta esiin ja muistuttaa sinua ”raha ei kasva puussa”, ”kaikkea ei voi saada, mitä haluaa”, ”lopeta haihattelu ja rupea normaaliin työhön”. Nämä ovat vanhoja ajatusmalleja, jotka me olemme elämämme varrella oppineet ja ne ovat muovanneet meidän itsetuntoamme.
Sinä olet syntynyt rikkaana, sillä sinulla on Jumalan suomat piilevät kyvyt ja lahjat, jotka vain odottavat tullakseen esille.

Earl Nightingale on sanonut: ”Me pyrimme vähättelemään omia kykyjämme ja mahdollisuuksiamme. Me emme usko pystyvämme tekemään niitä asioita, joihin toiset pystyvät. Tämä ei ole totta, sillä meillä kaikilla on suuret kyvyt ja mahdollisuudet, jos me vain uskomme itseemme.”
Bob Proctor sanoi: ”Jos minä pystyn tekemään sen, niin pystyt sinäkin.”

Sinun tehtäväsi tässä vaiheessa on päättää, kuinka paljon Rahaa on tarpeeksi Sinun Unelma Eämässäsi? Kirjaa se ylös ja jatka unelmointia. Lue listaasi usein ja ala elää unelmiesi elämää mielikuvituksessasi.

Tee lista niistä asioista, joita pystyt tekemään jo nyt ja ala toteuttamaan niitä. Ota sitten seuraavat asiat, joita haluat ja tee niistä vaikka kortti, jotka liimaat sellaisiin paikkoihin, joissa voit lukea niitä useaan kertaan päivässä. Laita yksi myös taskuusi tai käsilaukkuusi ja lue sitä niin usein kuin mahdollista. Muista kuitenkin, että sinä opit sen nopeasti ulkoa, mutta älä jätä sitä ulkomuistin varaan, vaan lue se kortista, sillä näkemisellä on myös suuri merkitys asian sisäistämisessä. 

Ne asiat, jotka sinä olet kirjoittanut kortille ja joita luet useasti, tarkoittaa sitä, että sinä annat huomiotasi niille ja se on merkki Universumille aloittaa asioiden toteuttaminen. Eli sinä panet asiat liikkeelle.  

Jos sinulla on ongelmia visualisoinnin kanssa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä miten se onnistuisi parhaiten sinulle.

Mukavia unelmointi hetkiä Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti