perjantai 25. toukokuuta 2018

TYYNEYS ja  RAUHA


Kun ihmiset vanhenevat, yleinen käsitys on, että heidän pitää hidastaa tahtia ja rauhoittua viettämään eläkepäiviä. Monet ihmiset tekevätkin niin, sillä he ovat työpanoksensa antaneet ja ovat ansainneet levon ja rauhan.

Monet kuitenkin menevät mukaan eläkeläisryhmiin, kuntosaleille tai aloittavat kävelylenkit, jos eivät ole jo aikaisemmin lenkkeilleet.

On paljon eläkeläisiä, jotka ajattelevat niitä asioita, joita he aikoinaan olisivat halunneet tehdä, mutta työelämä ja perhe veivät ajan niin, että haaveet jäivät toteuttamatta. Nyt sitten ajatellaan, että olisin halunnut..., mutta nyt olen liian vanha.

Kuinka moni teistä lukijoistani ajattelee, että olet liian vanha toteuttamaan haaveesi? Uskotko todella niin? Koskaan ei ole liian myöhäistä! Sinä voit toteuttaa haaveesi tai haaveilla aivan uusista asioista ja alkaa elämään sitä elämää, josta olet aina unelmoinut.

Joskus elämä on tuonut tullessaan sairauksia tai muita ongelmia, jotka saattavat asettaa tiettyjä rajoituksia, mutta maailma on täynnä mahdollisuuksia tänä päivänä. Mitä Sinä haluaisit tehdä?

Minultakin on monta kertaa kysytty: ”Mistä sinulla tuota energiaa riittää?” Sitä riittää ja se vain kasvaa, kun tekee sitä, mistä tykkää ja mistä nauttii.
Jos Universumin kaikki voimat ovat yhtä aikaa kaikkialla, niin silloin kaikki voima on minussa juuri nyt! On sanottu, että Ihminen ei kadu mitään niin paljon kuin tekemättä jääneitä asioita.

Meidän ei tarvitse hidastaa tahtiamme. Me voimme lisätä vauhtia. Aika on rajallinen, niin miksi jättäisit tekemättä sitä, mistä olet aina haaveillut. Se, mitä meidän pitää tehdä on rauhoittua, ei hidastaa tahtia. 
 

James Allenin kirja: Ajatuksen voima. Viimeisessä luvussa sanotaan: ”Mielenrauha on yksi kauneimmista viisauden jalokivistä. Se on tuloksena pitkästä ja kärsivällisestä itsensä hallitsemis prosessista. Sen läsnäolo on osoitus kypsästä ajattelusta ja suuremmasta tiedosta ja ymmäryksestä Universumin Laeista ja siitä, miten ajattelu toimii.”

Ota ja lainaa tämä kirja kirjastosta. Lue sen viimeinen luku ja jos mahdollista kirjoita se paperille käsin. Koska käden, silmän ja ajattelun yhteistyö tekee siitä konkreettisemman ja toimivamman.
Kuljeta paperia mukanasi ja lue sitä aika ajoin.

Mitä rentoutuneemmaksi tulet sitä luovemmaksi tulet. Tulet myös huomaamaan, että tuotteliaimmat ihmiset ovat rentoutuneimpia. 

Oikein hyvää viikonloppua Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti