torstai 3. toukokuuta 2018

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!


Arvosta itseäsi



Jos olet joskus katsonut elokuvan ”Salaisuus”, olet nähnyt Bob Proctorin kertovan, että sinun täytyy saavuttaa piste, jossa sinä voit ottaa ja suudella itseäsi kädelle.

Mitä Sinä pidät itsestäsi, mikä Sinussa on todella hyvää? Mitä hyviä asioita voit tunnistaa itsessäsi? Nyt ei puhuta itsekkyydestä, itsekehusta, egosta tai mistään sen kaltaisesta asiasta vaan nyt on kyse terveestä, tietoisesta oman itsen arvostamisesta.

Sinä olet Jumalan korkein luomus. Mitä Sinä teet todella hyvin tai missä Sinä olet hyvä? Mieti tätä hetken ja etsi itsestäsi ne asiat, joita teet hyvin tai joissa olet hyvä.



Jos sinä keskityt näkemään sen, missä olet todella hyvä. Minkä sinä teet hyvin. Se innostaa sinua tekemään paremmin sen, mitä sitten teetkin.

Ei ole mitään väliä sillä miten hyvin olet tehnyt sen, mitä sitten teetkin. Sinä voit aina tehdä sen paremmin. Ota taas 5 minuuttia aikaa ja mieti mitä MINÄ teen todella hyvin?

Mikä Minussa on todella hyvää? Mitä Minun pitäisi todella arvostaa itsessäni? Kirjoita paperille 5 asiaa mitä sinä arvostat itsessäsi ja kuljeta sitä mukanasi ja lue sitä päivän mittaan uudelleen ja uudelleen.

Sinä tulet nauttimaan päivästäsi paljon enemmän ja tulet arvostamaan itseäsi sellaisena kuin sinä todella olet.

Hyvää Kesän alkua Sinulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti