tiistai 1. toukokuuta 2018

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!


Kasvun Tärkeys / Kasvun vaikutus



Tänään lainaan tähän ajatuksia Rikastumisen Tieto kirjasta (The Science of Getting Rich). 
Ei ole kyse vain materiaalisesta rikastumisesta, vaan henkisestä rikkaudesta.  
Haluan puhua Kasvamisen tärkeydestä.

Kasvun halu on synnynnäinen kaikkialla luonnossa. Se on universumin perusimpulssi. Kaikki inhimillinen toiminta perustuu haluun saada enemmän. Ihmiset etsivät enemmän ruokaa, lisää vaatteita, parempia suojia, enemmän ylellisyyttä ja kauneutta. Enemmän tietoa ja nautintoa. Enemmän mitä tahansa, siis enemmän elämää.

Jokainen elävä luomus on tämän jatkuvan edistymisen tarpeen alainen. Siellä missä elämän lisääntyminen häviää, hajaannus ja kuolema asettuvat tilalle. Ihminen tietää tämän alitajuisesti ja siksi hän jatkuvasti etsii lisää.

Normaali halu lisääntyvään vaurauteen ei ole paha tai tuomittava asia. Se on yksinkertaisesti halu yltäkylläisempään elämään.

Sinä voit edistää tätä edistymisen vakutelmaa pitämällä huolta siitä, että sinä itse edistyt elämässäsi. Näin sinä vaikutat muihin ihmisiin niin, että olemalla sinun kanssasi hekin saavat enemmän itselleen.”


Toledo Jones sanoi: ”Kultainen Sääntö”. ”Mitä haluan itselleni, sitä haluan kaikille.”

Mieti, miten voit tänä päivänä jättää jokaisen kohtaamasi ihmisen niin, että hän tuntee saaneensa sinulta jotain. Että he voivat tuntea olonsa paremmaksi, kun ovat kohdanneet sinut. 

Löysin aivan ihanan ajatelman, jonka haluan jakaa tässä. Se oli suunnattu koululaisille, mutta me jokainen voisimme tehdä tämän ohjeen mukaan. 

 

Tästä kannattaa muodostaa tapa, sillä jokainen, joka on muodostanut tällaisen tavan, nauttii todella rikkaasta elämästä. Siis mieti. Sinä jätät jokaisen kohtaamasi ihmisen tänään siihen tunteeseen, että he ovat saaneet sinulta jotain rakentavaa tai mieleen painuvaa.

Vietä 4-5 minuuttia taas ajatellen niitä ihmisiä, joita tulet kohtaamaan tänä päivänä ja kuinka voit jättää heille jotain kohottavaa. 

Oikein Hyvää Viikkoa ja kesän alkua Sinulle!

Jos kiinnostuit  Rikastumisen Tieto kirjasta.  Ota yhteyttä:  anja.kailanko@gmail.com
 E-kirjan hinta 9.50



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti