perjantai 11. toukokuuta 2018

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!


Anteeksi pieni viivytys tässä blogissa. Olen ollut lapsenvahtina ihanan järven rannalla, jossa oli niin rauhallista ja ihanaa oleskella. Siitepölyallergia vain on ollut vaivana, kun siellä juuri koivu kukkii. 
Minulla ei ollut tietokonetta siellä, joten tämä viivästyi vähän. Nyt päästään taas päiväjärjestykseen. 

Mikä toimii?


Bob Proctor kertoo tarinan.

Oli eräs nianen, jonka mies kuoli yllättäin. Mies omisti tekniikan alan firman. Se ei ollut mikään suuri firma. He ansaitsivat n. 10 miljoonaa vuodessa, mutta se ei ollut mikään nurkka kauppa. Kaikki ajattelivat, että nainen myy yrityksen, koska hänellä ei ollut koskaan mitään tekemistä sen kanssa. Hän osallistui sosiaalisiin tapahtumiin, mutta ei koskaan todella käynyt toimistossa.

Kaikki muut siis ajattelivat, että hän myy yrityksen paitsi hän. Kun mies oli haudattu ja tilanne rauhoittunut, hän meni toimistoon ja kutsui eri osastojen johtajat luokseen ja kysyi heiltä jokaiselta 3 kysymystä.

Hän kysyi: ”Mitä sinä teet?” ”Mikä toimii?” ”Mikä ei toimi?” Sitten hän sanoi heille, että lopettakaa sen tekeminen, mikä ei toimi. Ja käyttäkää aika ja energia siihen mikä toimii.

Tiedättekö, että hän nosti yrityksen 25 miljoonaan vuodessa ja tämä oli ainoa asia minkä hän teki. Hän käy yrityksessä 3-4 kuukauden välein. Kysyy: ”Mitä sinä teet? Mikä toimii? Mikä ei toimi?”

Nyt ehdotan, että sinä otat kynän ja paperia. Käytät 5 minuuttia aikaa siihe, että kirjoitat paperille kysymyksen. ”Mitä minä teen?” Ja kirjoita vastaus paperille. ”Mikä toimii?” Kirjoita vastaus paperille. ”Mikä ei toimi?” Ja jälleen kirjoitta vastaus paperille.

Mieti näitä asioita ja tee päätös. Lopeta sen tekeminen, mikä ei toimi ja käytä aikasi ja energiasi siihen mikä toimii. Tämä soveltuu kaikkiin elämäsi tilanteisiin. Työhön, ihmissuhteisiin, talousasioihin jne.

Kokeile ja katso mitä elämässäsi tapahtuu.


Hyvää Äitienpäivää Sinulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti