tiistai 10. huhtikuuta 2018

Mietin tätä kirjoittaessani, että kuinka otsikoisin kirjoittamani asiat tästä eteenpäin.
Sitä miettiessäni selailin googlea ja muita Itsensä kehittämisestä kirjoitettuja blogeja ja törmäsin seuraavaan ajatukseen.

”100 syytä lopettaa itsensä kehittäminen”!

Niin, mitä mieltä olet? Tosi asia on, että jotkut meistä alkavat stressata liikaa, kun ajattelevat mitä kaikkea he haluaisivat itsessään kehittää.

Entä, jos todella lopetat kokonaan itsesi kehittämisen, mitä siitä seuraa? 
On todistettu, että mikään ei pysy paikallaan vaan kaikki on liikkeessä joko eteenpäin tai taaksepäin. Mitä tapahtuu, jos lopetat täysin itsesi kehittämisen?

Ei sinun tarvitse tulla täydelliseksi yhdessä päivässä. Voit ottaa käyttöön yhden asian kerrallaan ja muuttaa sitä. Ei ole olemassa aikarajaa. Voit käyttää muutokseen tai uuden oppimiseen niin paljon aikaa, kuin haluat ja onkin hyvä antaa itselleen riittävästi aikaa, ettei ala stressata.

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!

Hyvitys, Korvaus, Palkka

Hyvityksen Laki sanoo: Se määrä rahaa, jonka ansaitset, on aina oleva suorassa suhteessa siihen taarpeeseen, mitä sinä teet, sinun kykyysi tehdä se ja siihen, miten vaikeaa sinut on korvata toisella ihmisellä.


Sinä tiedät, että ensimmäinen asia eli sen tarpeellisuus, mitä sinä teet ja kolmas, se miten vaikeaa sinut on korvata toisella ihmisellä. Näistä on huolehdittu aika hyvin, jos sinä huolehdit kakkosesta eli omasta kyvystäsi tehdä näitä asioita. 

 

Päätä, että sinusta tulee erittäin hyvä siinä, mitä sinä teet. Työskentele joka päivä ja kehitä kykyjäsi tehdä se, mitä sitten teetkin, paremmin joka päivä. 
  
Käytä taas 4-5 minuuttia todella ajatellen sitä, mitä sinä teet. Mikä tekee sinusta erilaisen? Ja sitten kysy itseltäsi, miten minusta voi tulla vielä parempi.

Ajattele päivänmittaan sitä, miten minusta voi tulla vielä parempi tässä työssä. Olen varma siitä, että sinun palkkasi nousee huomattavasti tai jos olet yrittäjä, sinä saat enemmän asiakkaita.

Hyvityksen Laki takaa sen!

Rakastatko sinä työtäsi?

Jos haluat löytää sen, mikä sinut tai yrityksesi erottaa muista samankaltaisista, ota yhteyttä.

anja.kailanko@gmail.com

 

Jos haluat kehittää itseäsi eteenpäin ja ymmärtää miksi teet ja toimit niin kuin toimit. 

Tutustu kurssiin "MUUTA  AJATUKSESI, MUUTAT ELÄMÄSI"    

Voit opiskella sen myös omaan tahtiisi kotonasi silloin, kun sinulla on aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti