maanantai 23. huhtikuuta 2018

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!


Mitä Sinä todella haluat?



Viimeksi kirjoitin siitä, että meidän pitää ensin tietää missä me olemme nyt. Mistä lähtökohdasta olemme lähtemässä ja Minne olemme menossa! Mitä me haluamme saavuttaa.
Yksi henkilö sanoi kerran: ”Sen saaminen, mitä me haluamme ei ole koskaan ollut ongelma. Sen päättäminen, mitä me haluamme on suuri ongelma.”

Sinä saatat sanoa, että tämä ei pidä paikkaansa, mutta päättämättömyys ja yleensäkin päätöksen tekeminen tuottaa ihmisille ongelmia. On monia asioita, joita me haluamme, mutta että niistä pitäisi valita yksi on hankalaa. Mistä sen tietää, mikä pitäisi valita ja jos valitset jonkin asian, niin onko se asia juuri se, mitä minä todella haluan.

Onneksi on olemassa Passion Test menetelmä, joka auttaa tekemään oikean valinnan, jopa suurestakin asialistasta. Passion Test menetelmä on auttanut tuhansia ihmisiä tekemään oikeat valinnat.

Minä olen iloinen siitä, että itse olen saanut oppia tämän menetelmän ja olen Passion Test Facilitaattori ja myös Passion Test for Business konsultti. Olen voinut auttaa kymmeniä ihmisiä ratkaisemaan valintatilanteessa, mitä he todella haluavat.Ja he ovat todellakin saavuttaneet haluamansa asiat. 

Siispä ajattele, mitä sinä todella haluat elämääsi. Nyt ei sitten mietitä sitä, mistä rahat tai miten minä sen saan. Nyt selvitetään se, Mitä sinä haluat.

Istu alas ja mieti 5 minuuttia, Mitä sinä todella haluat? Kirjoita se paperille ja pidä sitä aina mukanasi ja lue sitä joka päivä. Yritä nähdä itsesi omistavan sen asian ja katso mitä tapahtuu. Muista, että mikään ei ole kiveen hakattu. Jos sinusta muutaman päivän kuluttua tuntuu siltä, että et oikeastaan haluakaan sitä, tee uusi valinta.

 
 Muista kuitenkin, että jos koko ajan vaihtelet haluamaasi asiaa, mikään niistä ei tule toteutumaan. 
Usein me haluamme asioita, jotka kiehtovat meitä, mutta joilla ei ole todellista arvoa ja ne jäävät vain haaveeksi. 




Kun sitten teet lopullisen valinnan, niin sinun pitää pysyä siinä, visualisoida sitä ja nähdä itsesi omistamassa se asia jo.

Jos valinta tuottaa vaikeuksia kokeile Passion Testiä!  Se varmasti auttaa tekemään oikeanlaisen valinnan.  

Ota aikaa 4-5 minuuttia ja mieti mitä Sinä todella haluat?  Ja paneudu siihen asiaan täysin. Jos tarvitset apua niin ota yhteyttä. 

Oikein hyvää Vapun odotusta Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti