torstai 12. huhtikuuta 2018

AJATUKSIA, JOILLA ON MERKITYSTÄ!

"Toimi ikään kuin..."


"Toimi ikään kuin olisit jo saavuttanut tavoitteesi ja se sinun!"

Tässä yksi hieno asia. Jos haluat tulla joksikin, voit Toimia ikään kuin jo olisit sellainen.
Suosittelen, että elät sellaista osaa, joksi haluat kasvaa. Mieti minne olet menossa ja näe itsesi olevan jo siellä. Päätä muuttaa elämäsi sellaiseksi.

Sinusta on tulossa se menestyjä, joka sinä todella haluat olla.

William James sanoi: ”Act as if”. Miten sinä tekesit tämän? Bob Proctor ehdottaa, että menisit ja ostaisit elokuvan ”Aragian Lavrence”. Se on vanha filmi, josta hän pitää todella. Tämä filmi ansaitsi aikoinaan 7 Oscaria mm. Parhaan filmin palkinnon ja Parhaan näyttelijän palkinnon.

Bob kehoittaa katsomaan Peter O´Tolen ja Omar Sharifin suorituksia. Ajattele, että he lukivat käsikirjoituksen, opiskelivat sen ulkoa ja heistä tuli osa käsikirjoitusta. 

 

Kun katsot heidän näyttelemistään, voit todella nauttia esityksestä. 
Mutta kun katsot heidän näyttelemistään sinun tulisi ymmärtää, että se on sitä, mitä sinäkin teet. Sinusta tulee oman elokuvasi Tähti. Sinun täytyy nähdä se missä sinä haluat olla ja sitten olla siellä.

Kuulin myös tarinan Gregory Peckistä. Häneltä kysyttiin kerran, että miten hänestä tuli sellainen ihminen, kuin hän nyt on. Hän sanoi, että minä näyttelin Gregory Peckiä niin kauan, että minusta lopulta tuli Gregory Peck.


Kirjoita oma käsikirjoituksesi ja sitten elä sen mukaan. Ota ja mieti päivän mittaan missä sinä haluaisit olla tai millainen sinä haluaisit olla.

Millainen Minä olisin? Miten Minä eläisin? Miten Minä toimisin? Ja ala tekemään näitä asioita jo tänään. Ja voit hankkia filmin ”Arabian Lawrence” ja katsoa Peter O´Tolen ja Omar Sharifin suorituksia.

Kaunista kesän odotusta ja mukavaa viikonloppua Sinulle näiden ajatusten parissa.


HUOM!  Vielä muutama paikka vapaana 19.4. Passion Test  nettiworkshopissa, ilmoittaudu nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti