maanantai 2. huhtikuuta 2018

Henkiset lihaksesi!

Nyt vuorossa Järki tai Järkeily




Järkeily tai päättelytekijä on yksi voimakkaimmista työkaluista, joka meillä on. Meistä tulee sitä, mitä me ajattelemme. Tästä kaikki suuret johtajat ovat yhtä mieltä. Earl Nightingale sanoi, että jos suurin osa ihmisistä sanoisivat sen, mitä he ajattelevat, he olisivat sanattomia.

Dr. Ken McFarland on sanonut, että 2 % ihmistä ajattelee, 3 % ihmisistä luulee ajattelevansa ja 95 % ihmisistä mieluummin kuolevat, kuin ajattelevat. Aika mielenkiintoista vai mitä.

Voi olla, että sanot nyt, että kaikki ihmiset ajattelevat, mutta totuus on, että tuskin kukaan todella ajattelee. Henkinen aktiviteetti ei ole ajattelemista.

Päättelykykysi tai järkeilykykysi antaa sinulle tietoisessa mielessäsi kyvyn ottaa valta siitä voimasta, joka virtaa sinun tietoisuuteesi ja kirjaimellisesti saa alkunsa ajatuksesta. Ja sinä lisäät yhden ajatuksen toiseen ja mitä sinä teet, sinä rakennat ideoita.

Tiedätkö, että jos istut alas ja vakavasti ajattelet, miten sinä voit tehdä paremmin sen, mitä sinä sitten teetkin, se vaatii ajattelemista. Paras tapa tehdä sitä, mitä sitten teetkin ei ole koskaan aikaisemmin ajateltu. Tiesitkö, että ei ole olemassa oikeaa tapaa tehdä mitä tahansa? On olemassa hyvä tapa, voi olla pätevä tapa, mutta se ei ole oikea tapa, koska on aina olemassa parempi tapa!

Järki tai järkeily antaa sinulle kyvyn ajatella. Voima, suuri puhdas voima ja vääristelemätön henki virtaa suoraan sinuun ja sinun lävitsesi yhä uudelleen ja uudelleen ja kun tuot ne voimat yhteen, sinulla on ajatus. Ja se on ajatus, joka muuttaa sinun elämäsi. 

 

Nämä kaikki, mitä olet lukenut, ovat ajatuksia ja kun olet osallisena näistä ajatuksista, ne muuttavat sinun elämääsi.

Ota taas aikaa 4-5 minuuttia ajatella, siis todella ajatella, ei vain kerrata näitä asioita. Tämä ei ole muistamista. Ajattele, mikä olisi parempi tapa tehdä sitä, mitä sinä sitten teetkin.
5 minuuttia keskittynyttä ajattelemista ja muista, että henkinen toiminta ei välttämättä ole ajattelemista.

Kuuntele tänä päivänä ihmisten keskusteluja. Jos he todella ajattelisivat mitä he puhuvat, he eivät varmasti puhuisi niin, kuin puhuvat. Katso, mitä ihmiset tekevät, jos he todella ajattelisivat, niin he eivät varmasti tekisi sellaisia asioita, joita he nyt tekevät.

Kiinnitä tulevalla viikolla huomiosi ihmisten puheisiin ja käyttäytymiseen ja mieti millaisia ajatuksia heidän päässään mahtaa liikkua.

Mukavaa huhtikuuta Sinulle!




Jos haluat saada enemmän tietoa siitä, Miten Mielemme Toimii, niin Muuta Ajatuksesi Muutat Elämäsi on juuri sopivasti jatkoa blogin kirjoituksiin ja myös Bob Proctorin kirjasta "Olet Syntynyt Rikkaan" -luentosarjaan. 
 

 MUUTA AJATUKSESI, MUUTAT ELÄMÄSI!



Sisältää:
1. Miten Mieli toimii, miten meidät on ohjelmoitu ajattelemaan.
2. Tietämisen ja Tekemisen välinen kuilu, miksi emme tee sitä, mitä tiedämme, että meidän pitäisi tehdä. 
3. Asenteen merkitys.    
4.  Päätöksen tekeminen 
5.  Oman tavoitteen löytäminen ja pelon asettamien esteiden voittaminen. 
Ilmoittautumiset  6.4. mennessä, että ehdin lähettää kaikille opintomateriaalin.          HINTA  97 e
Lisätietoja:    anja. kailanko@gmail.com 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti