torstai 5. huhtikuuta 2018

Henkiset lihaksesi!




 Viimeinen ”lihas” tässä sarjassa on Intuitio

Haudattuna syvälle itseemme on vaistonvarainen ja vilpitön tietoisuus, joka tarjoaa meille – jos annamme sille luvan – mitä luotettavinta ohjausta.
-Prinssi Charles-
Joskus tuntuu siltä, kuin meillä olisi kuudes aisti. Voit aavistaa jonkin tapahtuman ennen kuin se tapahtuu tai saada outoja väreitä kanssaihmisistä. Joskus suhtaudumme näihin tunteisiin olankohautuksella, sillä intuitiivisuus ei perustu järkeilyyn.


Yksi selitys Intuitiolle on tämä: ”Tehtyyn havaintoon perustuva oivallus, välitöntä tietämistä, jossa tieto kohteesta saavutetaan suoraan, eikä perustu havannoijan havaintomaailmaan, päättelyyn eikä kokemukseen, vaistonvarainen tajuaminen.”

Bob Proctor sanoo, että Intuitio on hänen suurin lahjansa. Hän sanoo: ”Olen äärimmäisen intuitiivinen. Se ei kuitenkaan ole sattumaa, se ei koskaan tapahdu sattumalta vaan olen todella paneutunut kehittämään sitä.”

Sinun intuitiivinen tekijäsi on sellainen henkinen taito, joka mahdollistaa sinun virittäytyä samalla aaltopituudella värähtelytasosi kanssa. Sinä lähetät värähtelyjä koko päivän.

Ajatukset ovat energiaa ja kun sinä ajattelet, sinä lähetät energiaa. Sinun ajatuksesi ovat läsnä.

Pyydän sinua nyt ajattelemaan yhtä henkilöä koko päivän ajan. Jos sinun täytyy, niin kirjoita tuon henkilön nimi paperille ja kanna sitä mukanasi koko päivän. Ajattele tätä henkilöä koko päivän ja ajattele, että hän soittaa sinulle puhelimella.

Se mitä sinä nyt teet on sitä, että sinä lähetät tuon viestin. Tämä henkilö ottaa viestin vastaan intuitiivisen kykynsä kautta. 
 
Istu nyt alas ja ajattele tuota henkilöä 5 minuutin ajan. Visualisoi hänet. Tunne, että hän soittaa sinulle ja tiedosta myös, mitä sinä tunnet tällä hetkellä. 


 

Jos sinä saat tunteen, että sinun pitää soittaa jollekin henkilölle tai että sinun pitää tehdä jotakin, niin tee se. Se on sinun intuitiosi, joka kehottaa sinua tekemään niin.

Aloita nyt kiinnittämään huomiotasi tähän asiaan. Tämä on voimakas työkalu, joten ajattele jotain henkilöä koko päivän ajan. Ajattele, että hän soittaa sinulle.

Voit lukea lisätietoja Intuitiosta tästä osoitteesta: https://mielenihmeet.fi/luota-intuitioosi/
Hyvää viikonlopun odotusta Sinulle!




Jos haluat saada enemmän tietoa siitä, Miten Mielemme Toimii, niin Muuta Ajatuksesi Muutat Elämäsi on juuri sopivasti jatkoa blogin kirjoituksiin ja myös Bob Proctorin kirjasta "Olet Syntynyt Rikkaan" -luentosarjaan. 

 

 MUUTA AJATUKSESI, MUUTAT ELÄMÄSI!



Sisältää:
1. Miten Mieli toimii, miten meidät on ohjelmoitu ajattelemaan.
2. Tietämisen ja Tekemisen välinen kuilu, miksi emme tee sitä, mitä tiedämme, että meidän pitäisi tehdä. 
3. Asenteen merkitys.    
4.  Päätöksen tekeminen 
5.  Oman tavoitteen löytäminen ja pelon asettamien esteiden voittaminen. 

Ilmoittautumiset  6.4. mennessä, että ehdin lähettää kaikille opintomateriaalin.     HINTA  97 e
Lisätietoja:    anja. kailanko@gmail.com 

Lisätietoja myös sivulta:   https://www.anjakailanko.com/koulutukset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti