sunnuntai 4. helmikuuta 2018

7 negatiivista tunnetta 

Anteeksi, että tämä tulee vasta nyt. Olisi pitänyt laittaa jo torstaina, mutta kiireet yllättivät. Mutta nyt sitten seuraava juttu.

 Seuraava, eli 4. tunne on Kosto


 


Miksi käymme läpi negatiivisia tunteita? Se johtuu siitä, että meidän täytyy ensin tiedostaa ongelma, sitten meidän täytyy analysoida tilanne ja kun keskitymme näihin 6 minuutin ajan, me voimme eliminoida ne pois yksi kerrallaan, eikä ne koskaan tule takaisin. 
 
Tämän kertainen tunne on kosto eli päästä tasoihin, jos voisi niin sanoa. Se on todella tyhmä ajatus!

Tiedätkö, että Raymond Holliwell sai ajatuksen laista ja Mary Morrisey ja Bob Proctor kirjoittivat kokonaisen luvun kirjaan: ”Working with the Law.” 

Se on Vastustamattomuuden Laki. Kun joku lähettää sinulle jotakin, joka herättää sinussa vastustuksen tunteen, yritä lopettaa se, mitä olit ajatellut tehdä. 
Joskus ajatus takasin antamisesta, kostamisesta, iskee takaisin. Älä kosta kenellekään.
 
Ymmärrätkö, jos on olemassa ihmisiä, jotka lähettävät huonoja asioita, energioita sinulle, sinun ei tarvitse hyväksyä niitä, sinun ei tarvitse mennä niihin mukaan tunteillasi. Väistä se ja anna sen mennä menojaan. He eivät tiedä mitä ovat tekemässä. 

Tietämättömyys on heidän ongelmiensa aiheuttaja. He menevät tähän värähtelyyn. Se, että sinä pelaisit samaa peliä on tyhmä ajatus. Sinun ei tarvitse päästä tasoihin heidän kanssaan. 

Ymmärrä tämä, että universumi tekee sen sinun puolestasi, koska jos se on sitä, mitä he lähettävät ulospäin, se on sitä, mitä universumi lähettää heille takaisin.

Tasoihin pääseminen ei koskaan ole tehnyt hyvää kenellekään. 
Jos minä pyrin tasoihin sinun kanssasi ja kostan, elikkä lähetän pahaa energiaa ulospäin, minä saan sitä takaisin itselleni tuplasti. 

Minä saan sen ensin sinulta, koska hyväksyn sen, vaikka minun pitäisi antaa sen mennä. 
Ja sitten saan sen taas uudelleen koska lähetän sitä ulos sinulle ja Universumi lähettää sen vielä minulle takaisin. En usko, että sinä haluat tämän itsellesi. En usko, että sinä haluat hävitä. Tee päätös, että et etsi kostoa missään asiassa.

Tee niin kuin Earl Nightingale sanoi kerran: ”Rakasta hiukan enemmän, vihaa hiukan vähemmän.” 

Lähetä vain hyvää energiaa ulospäin. Kun joku tekee jotain pahaa, niin pidä kiinni mielikuvasta, jossa he nauttivat kaikkein parhaimmista asioista. 




Sen täytyy tulla sinun kauttasi ennen, kuin se menee heille ja Universumi palkitsee sinut. Ja niin sinä saat sen taas tuplaten takaisin. Kun sinä lähetät sitä ulospäin ja saat sen taas takaisin itsellesi.
Kostolla ei ole sijaa sinun menestyksekkäässä tulevaisuudessasi. 
 
Mieti tätä taas 4-5 minuuttia. 
 
Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti