maanantai 12. helmikuuta 2018

7 negatiivista tunnetta

Nyt vuorossa 6. negatiivinen tunne joka on: Taikausko

 

 


Tämä negatiivinen tunne voi tulla myös perintönä. Tässä on yleensä perinnöllinen piirre. Sinä näet sen äidissäsi ja isässäsi ja sinun isovanhemmissasi ja isoisovanhemmissasi. 
Tätä sanotaan taikauskoksi. Monista se on tosi hölmöä. 

Olet varmaan kuullut sanonnan: ”Jos musta kissa kulkee tien yli sinun edestäsi, se tietää pahaa.” ”Älä kulje tikapuiden alitse.” Toiset todella uskovat näihin toiset eivät. Ovatko ne pahoja, en tiedä, mutta sen tiedän, että ne rajoittavat sinun elämääsi aika paljon. Niinpä taikauskosta on hyvä päästä eroon.





No, jos sinä olet taikauskoinen, olet varmasti saanut sen monilta eri alueilta elämäsi varrella.
Nyt voit sanoa, jos haluat. Se on sinun päätettävissäsi: ”Minä päästän isti kaikista taikauskoisista ajatuksista, joiden olen antanut hallita elämääni tähän asti.” ”En ole enää taikauskoinen, enkä anna sen hallita elämääni enää.”



Seuraavalla kerralla, kun taikauskoinen ajatus tulee eteesi, päästä siitä irti. Naura sille ääneen! Päästä siitä irti. 

Taikauskokin aiheutuu tietämättömyydestä ja on yleensä jotain sellaista, jonka olet perinyt vanhemmiltasi tai isovanemmiltasi. Katkaise tämä ketju, muuta suuntaa. 

Luo itsellesi mielikuva siitä, että sinä hallitset elämääsi ja kerro tästä ajatuksesta myös kaikille, joita kohtaat, erityisesti niille,     jotka ovat taikauskoisia. 

En väitä, että tämä olisi helposti tehty. Perinnölliset asiat ovat juurtuneet hyvin syvälle, mutta sinä pystyt muuttamaan oman elämäsi kulun jos todella paneudut siihen.

Käytä 4-5 minuuttia pohdiskellen tätä asiaa. Mieti missä asioissa sinä olet taikauskoinen? 
Ja päätä päästä irti niistä ajatuksista.

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti