torstai 22. helmikuuta 2018



7 positiivista tunnetta

Seuraava positiivinen tunne on Usko.


Olet varmaan kuullut sanonnan: ”Usko siirtää vuoria!” Tämä ei ole totta!
Usko, joka perustuu ymmärrykseen siirtää vuoria!”

Sokeasta Uskosta ei ole mihinkään! Ensimmäinen töyssy tiessä ja se on mennyttä.
Usko on todella voimakas tunne.

Bob Proctor kertoo miehestä nimeltä Clarence Smithison, josta puhuin myös Olet Syntynyt Rikkaana luennossa 4. Bob tapasi Clarencen monta vuotta sitten Indianassa ja Clarence antoi hänelle määritelmän Uskosta. Se on yhtä hyvä, kuin mikä muu selitys tahansa, jonka olet kuullut.

Usko on kyky nähdä näkymätön, nähdä jotakin sellaista tietoisessa mielessäsi, jota kukaan muu ei näe. Se on kyky nähdä näkymätön ja uskoa uskomaton.”

Mitä on uskomaton? Bob kertoo, että Sinun tiedostamaton mielesi on universaalinen tiedostamaton mieli tai alitajunta, joksi sitä myös kutsutaan. Se työskentelee täysin deduktiivisesti.
Nyt tuli sana, josta en itsekkään ymmärrä mitään, mutta tässä Wikipedian selitys sanalle Deduktiivinen.

(Nimensä mukaisesti deduktiivinen päättely ei anna uutta tietoa, vaan "johtaa esiin" oletuksen, joka sisältyy annettuihin premisseihin. Tällä tarkoitetaan sitä, että deduktiivinen päättely on päättelyä tunnetuista tapauksista toisiin tunnettuihin tapauksiin.)


Siis tiedostamanton mieli ottaa minkä tahansa asian, jonka sinä annat sille ja välittömästi ja automaattisesti se alkaa hakea muotoansa sinun kauttasi ja sinun avullasi. Eli Usko on kyky nähdä näkymätön, uskoa uskomaton ja se sallii sinun vastaan ottaa sen, mitä maailma kutsuu mahdottomaksi. 
 
Katsos! Sinä rakennat idean tietoiseen mieleesi ja viet sen alitajuntaan, joka välittömästi muuttuu värähtelyksi, jossa koko sinun kehosi ja mielesi ovat mukana. Joka sitten vastaavasti saa aikaan vetovoiman ja alkaa vetää sinua kohti sitä asiaa, jonka sinä tarvitset manifestoidaksesi ideasi fyysiseen muotoon.

Usko on voimakas. Sinun täytyy oppia tietämään miten mieli toimii. Se on meidän olemuksemme laki ja se on sitä, mitä Bob Proctor ja myös minä opetamme.

Otappa taas aikaa 4-5 minuuttia ja mieti mitä Usko merkitsee Sinulle!

Mukavaa tulevaa viikonloppua. Älä palelluta itseäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti