torstai 15. helmikuuta 2018

 

7 negatiivista tunnetta

7. ja viimeinen on: Viha

Anteeksi kaiken aikaa, mutta huomasin juuri, että olen kirjoittanut Vihasta jo kohdassa 3. Siinä luvussa kyse oli vihamielisyydestä, mutta nämä kaksi ovat aika lähellä toisiaan, joten tässä tulee vielä kerran kuvausta siitä mitä Viha on!

Nyt sitten siihen viimeiseen negatiiviseen tunteeseen ja onpa mukavaa, kun pääsemme sitten tutustumaan niihin positiivisiin tunteisiin. 
 
Toivottavasti Sinustakin on mukavaa päästä irti negatiivisista tunteista ja toivottavasti olet päässyt irti niistä tai ainakin olet matkalla positiiviseen.

Negatiiviset tunteet tuhoavat kehon, ne aiheuttavat sairauksia, ne karkoittavat ihmiset pois luotasi ja kääntää mielesi masennukseen.
Nyt sitten vuorossa todellinen Viha!

´Tiesitkö, että viha on tunne, jonka me yleensä tukahdutamme tai kätkemme siihen asti kunnes se kasvaa niin suureksi, että se räjähtää meistä ulos. Tiesitkö, että kun me pidättelemme vihan tunnetta, se muuttuu masennukseksi. Oletko koskaan miettinyt mitä masennus itse asiassa on? Se on vihaa, joka on kääntynyt sisäänpäin.


Jos sinä nyt tunnet vihaa, jotakin kohtaan tai jostakin asiasta, niin kirjoita se tunne paperille ja polta paperi. Siis älä tukahduta sitä, vaan kirjoita se paperille ja polta paperi. 


 



 Todellinen juju on kuitenkin siinä, että sinun ei pitäisi tulla vihaiseksi.

 Lue viimeinen luku James Allenin kirjasta: Ajatuksen Voima.
"Mielen tyyneys on viisauden kaunis jalokivi. Se on pitkän ja kärsivällisen itsehillinnän tulos."
 En anna sinun saada itseäni suuttumaan. En anna tämän saattaa minua vihaiseksi.

Itse asiassa, minä aion poistaa vihan itsestäni. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Viha karkoittaa ystävät eivätkä he koskaan palaa takaisin. Se saattaa kehon negatiivisen värähtelyn tilaan. Se tuhoaa liiketoiminnan ja ihmissuhteet. Sinun ei kannata antaa vihalle yhtään tilaa itsessäsi.

Jos sinä tunnet vihaa jotakuta kohtaan tai jostakin asiasta, niin kirjoita se paperille ja polta paperi. Kun sinä ilmaiset vihan tunteesi ja purat sen kirjoittamalla, sinä päästät siitä irti. 






Parempi kirjoittaa se paperille, kuin purkaa se johonkin ystävääsi. 

Tee nyt päätös, että et anna minkään asian tai kenenkään ihmiset hallita sinua negatiivisessa mielessä. Päätä pysyä positiivisessa värähtelyssä. Sano: ”Eikö tuo olekin mielenkiintoista, mutta minä en anna sen häiritä minua.” Minä hallitsen itse itseäni.

Negatiivisilla tunteilla ei pitäisi olla minkäänlaista sijaa meidän elämässämme. Sinä voit kirjoittaa ne paperille ja laittaa paperin pöydälle tai johonkin muualle ja sanoa: ”Minä aion päästä siihen pisteeseen, missä ne eivät enää esiinnyt minun elämässäni.” 

Ei se käy helposti, mutta kun olet kärsivällinen ja teet töitä sen eteen, niin sinä onnistut siinä!” Ja kun onnistut siinä, voi pojat kuinka onnellinen oletkaan silloin!

Mieti näitä asioita taas 4-5 minuuttia ja katso millaisia ajatuksia ne herättävät sinussa.

Seuraavaksi siirrymme sitten positiivisiin tunteisiin. Ne ovat paljon miellyttävämpiä.

Siihen asti Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti