keskiviikko 22. toukokuuta 2019

KOSKAAN EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ

George Elliot on sanonut: ”Koskaan ei ole liian myöhäistä olla se, kuka me olisimme voineet olla.!

Mitä tämä sitten tarkoittaa? Oletko koskaan ajatellut jälkeenpäin, että olisinpa tehnyt sen. Olisinpa tehnyt toisenlaisen valinnan. Voisin nyt olla sitä ja sitä.

Kuinka monet ihmiset elämänsä loppu puolella miettivät, miksi jokin asia jäi tekemättä.
On sanottu, että ihminen ei koskaan kadu sitä, mitä on tullut tehtyä vaan sitä, mikä jäi tekemättä tai sanomatta.

No joskus kyllä voi miettiä, että jokin asia olisi voinut jäädä tekemättä, mutta ei mennä nyt siihen.

Olen opiskellut monia asioita 90-luvulta lähtien ja Bob Proctor v. 2011 oli suurin vaikuttaja elämässäni. Olen opettanut hänen oppejaan sadoille ihmisille ja itse olen oppinut ymmärtämään hänen opetuksiaan sen avulla paljon paremmin.

Passion Testin avulla löysin itselleni suunnan ja sen myötä olen jakanut oppimaani muille ja tehnyt verkkovalmennuksia. Olen muuttunut pessimististä Optimistiksi.
Ja nyt olen myös oppinut luottamaan Jumalaan tai Suureen voimaan, Universumin apuun. Miksi Sinä haluat sitä kutsua.

Olen kuluneen vuoden aikana kokenut niin monia ihmeellisiä asioita, jotka ovat muuttaneet elämääni aivan uudella tavalla. Olen saanut mahdollisuuden tehdä Verkkovalmennuksen, jonka tavoite on auttaa jokaista löytämään oma tiensä ja erityisesti päästämään irti omasta kontrollista ja luottamaan siihen, että Elämä kantaa.
Luottamaan siihen, että Jumala antaa sinulle kaiken sen, mitä sinä haluat. 

 
Mutta se auttaa Sinua ymmärtämään myös, mikä on Sinulle hyväksi, koska kun sinä teet valinnat sinä valitset myös seuraukset. Jos et halua huonoja kokemuksia, sinun on opittava ymmärtämään, mikä on sinun parhaaksesi. Niin, että voit nauttia saamistasi asioista täysin ja olla onnellinen.

Kuulin itse tarinan, jonka haluan jakaa tässä:
Oli mies, joka toivoi itselleen 200 000 e maksavan urheiluauton. Hän halusi sitä niin paljon, että hän toisteli haavettaan jatkuvasti joka päivä.
Jonkin ajan kuluttua hänelle soitettiin ja ilmoitettiin, että hänen veljensä oli kuollut ja testamentannut hänelle 200 000 e.

Kun opimme ymmärtämään oikeasti keitä me olemme, me opimme myös ottamaan vastuun niistä asioista, joita haluamme elämäämme.

Sinulla on oikeus olla Rikas. Sinulla on oikeus saada kaikki ne asiat, joita rahalla voi saada. Silloin voit tehdä juuri niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi, mutta sinä voit myös omalla vauraudellasi tuottaa onnea myös toisille.

Ihminen on taipuvainen ajattelemaan tai meidät on opetettu ajattelemaan vain tätä maanpäällistä elämää. ”Ihminen on fyysinen olento, jolla on henkisiä kokemuksia.” Totuus on kuitenkin se, että Ihminen on henkinen olento, jolla on fyysisiä kokemuksia.

Koskaan ei ole liian myöhäistä olla se, kuka Sinä olisit voinut olla!
Niin kauan kuin on elämää on myös mahdollisuuksia tulla sellaiseksi kuin olisit voinut olla eläessäsi täyttä elämää ja tehdäksesi asioita, joita Sinä rakastat tehdä.

Sinä voit olla paljon enemmän kuin nyt olet. Sinä voit myös tehdä paljon enemmän asioita kuin nyt teet. Mieti, mitä olisit halunnut tehdä elämässäsi tai millainen olisit halunnut olla. 
 
Hyvää loppuviikkoa Sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti