torstai 16. toukokuuta 2019

💭 😏 MUUTA ELÄMÄÄSI, MUTTA MITEN?

Toisen ihmisen on helppo sanoa, että muuta elämääsi, mutta kuinka moni todella pystyy antamaan sellaisia ohjeita, jotka todella auttavat tässä prosessissa. 
Kyllä elämän muuttaminen on prosessi. Se ei käy yhdessä yössä eikä ehkä yhdessä vuodessakaan, mutta se onnistuu kyllä. Voin todistaa sen, koska olen itse muuttunut pesun kestävästä pessimististä lähes Optimistiksi.  :)

Elämän muuttaminen alkaa sinun sisältäsi. Jos jokainen päivä näyttää samalaiselta ja sinä haluaisit muuttaa olosuhteita, niin älä muuta niitä, koska siihen on syynsä. Luultavasti tunnet houkutusta muuttaa niiden vaikutusta, mutta sinun pitää muuttaa ensin syy, mikä saa olosuhteet muuttumaan. Sinun mielesi on se syy ja ulkopuoliset kokemukset ovat niiden vaikutus.

Useimmat ihmiset eivät tätä tiedä. He yrittävät muuttaa tulojaan eli yrittävät ansaita enemmän rahaa. ”Jos vain voisin ansaita enemmän rahaa.” ”Hän saa minut hermostumaan, jos hän vain lopettaisin sen tekemisen.”

Mietipä näitä asioita. Me yleensä yritämme muuttaa asioita ulkopuolelta. Eli yritämme muuttaa sitä, miltä asiat näyttävät. Miten ne ilmenevät meidän elämässämme. Meidät on ohjelmoitu toimimaan niin.

Kun olimme pieniä lapsia, meidät ohjelmoitiin toimimaan niin, koska toden näköisesti meidän vanhempamme oli ohjelmoitu toimimaan samoin kuin heidän vanhempansa ja niin edelleen.

Jos sinä haluat muuttaa elämääsi, niin sinun pitää muuttaa ensin sisintäsi eli ajatusmaailmaasi. Sinun pitää muuttaa näkemystäsi elämästä. Sinun pitää alkaa näkemään maailma eri tavalla, kuin mitä nyt näet sen. Kun muutat ajattelutapaasi, niin sinä muutat samalla elämääsi.

Mieti muutama minuutti sitä, miten haluaisit elämäsi muuttuvan. Aloita sitten sisimmästäsi. Ala ajatella niitä asioita, joita haluat elämässäsi olevan. Muuta käyttäytymistäsi. Ala pikku hiljaa asia kerrallaan elämään sellaista elämää kuin Sinä haluat elää. Ota pieniä askelia kerrallaan. Muuta yksi asia kerrallaan elämääsi ja luota siihen, että elämä kantaa ja se antaa sinulle sen, mitä sinä haluat.Minun oma elämäni on muuttunut täysin. Olen noudattanut samoja ohjeita, joita anna sinulle nyt. Irti päästäminen on kaikkein vaikeinta, mutta kun keräät rohkeutta ja luotat Yläkertaan, niin sinäkin saat sellaisen elämän kuin haluat.

Rohkeutta ystäväni. Tee se! Sinä pystyt siihen. Jos tarvitset apua ja neuvoja, niin täällä minä olen. 

Anja Kailanko
ajattellutavan muutosvalmentaja
 
Mukavaa viikonloppua Sinulle!

1 kommentti:

 1. HYVÄÄ JOULUA ETUKSEN!!
  Nyt kun vuosi lähenee loppuaan, vapaamuurarisäätiö lahjoittaa 1,000,000.00$ (MILJOONA DOLLARIA) auttamaan jokaista uutta ja vanhaa jäsentä, sinulla on mahdollisuus hakea nyt edunsaajaksi. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä virallinen osoite alla,
  WhatsApp; +31 687 329 133
  Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
  Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
  Tai lue lisää vapaamuurariudesta vapaamuurariuden Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

  VastaaPoista