keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

MITEN SINÄ MITTAAT OMAA MENESTYMISTÄSI?

Tänään haluan kertoa sinulle yhden tarinan ja myös kysyä sinulta Miten Sinä mittaat omaa menestymistäsi.

Tämä mielenkiintoinen tarina kertoo seuraamisesta.
Tarina kertoo miehestä, joka kulki joka aamu erään kelloliikkeen ohi mennessään töihin. Joka kerta hän pysähtyi näyteikkunan eteen, otti kellon tarkustaan ja asetti sen samaan aikaan kuin ikkunassa oleva kello. Sitten hän jatkoi matkaansa. Tämä jatkui päivästä toiseen. Kuukaudesta toiseen. Joka aamu vuosien ajan kelloliikkeen omistaja näki tämän miehen tekevän sen. 
 

Eräänä aamuna kelloliikkeen omistaja oli ulkona lakasemassa liikkeensä edessä olevaa jalkakäytävää. Jälleen mies pysähtyi ikkunan eteen ja tarkisti kellonsa. Kelloliikkeen omista kysyi: ”Anteeksi, Missä te työskentelette?”
Mies vastasi: ”Minä työskentelen keskustassa suuressa tehtaassa ja on tärkeää, että kelloni on oikeassa ajassa, koska minä puhalla pilliä puolen päivän aikaan, että jokainen tietää, että on lounasaika.”
Kelloliikkeen omistaja sanoi: ”Sepä on hassua! Minä olen asettanut kelloni joka päivä puolenpäivän aikaan juuri tuon vihellyksen mukaan.”

Oletko koskaan ajatellut, että monet ihmiset toimii samalla tavalla. He seuraavat seuraajia. He eivät koskaan kysy itseltään: ”Mihin tuo ihminen on menossa?”

Seuraatko sinä jotain ihmistä? Jos teet niin, niin oletko miettinyt tai ottanut selvää mihin tuo ihminen on menossa! Jos sinä seuraat jotakuta, niin ota selvää minne he ovat menossa, niin silloin he voivat auttaa sinua kulkemaan sinne minne sinä olet menossa.


Miten sinä mittaat omaa menestystäsi?

Tiffany Baron on puheenjohtajien klubin puheenjohtaja. Hän mittaa taloudellista menestymistään sillä, miten paljon rahaa hän ansaitsee sillä aikaa, kun hän nukkuu. Hän sanoo, että hän voi opettaa kenelle tahansa sen, miten ansaita tarpeeksi rahaa sillä aikaa, kun toinen nukkuu, että hän voi hereillä ollessaan tehdä mitä haluaa.

Mark Meyerdirk mittaa menestymistään sillä, miten hyvä suhde hänellä on perheeseensä.

Miten sinä mittaat omaa menestymistäsi? Mittaatko sitä sillä, miten hyvä suhde sinulla on perheeseesi. Miten sinä mittaat taloudellista menestystäsi tai menestystä ihmissuhteissasi?

Tämä on todella miettimisen arvoista.
Miten sinä mittaat kykyäsi ansaita rahaa?
Miten sinä mittaat kykyäsi rakentaa ja kehittää ihmissuhteitasi?
Miten sinä mittaat menestystäsi suhteessasi perheeseesi?
Miten sinä mittaat menestystäsi ystävänä?

Miten sinä mittaat menestymistäsi kaikilla elämäsi alueilla tai mittaatko niitä mitenkään? Toivotko vain, että ne menestyvät hyvin.

Tämä on asia, jota kannattaa miettiä. Jos sinä haluat mennä elämässä eteenpäin ja kehittyä ihmisenä, sinulla täytyy olla jokin tapa havaita, että sinä edistyt elämäsi eri osa-alueilla.

Kehitä itsellesi sinulle sopiva menetelmä näiden asioiden mittaamiseksi. Minä teen saman.

Hyvää päivää Sinulle ja menestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti