lauantai 25. tammikuuta 2014

Ihanaa kevään odotusta kaikille!

Kuinka moni uskoo, että hän voi vuoden kuluttua ansaita 25000 euroa kuukaudessa? 
Toiveajattelua! Niinkö?
Meidät on ohjelmoitu elämään 5:n aistiemme kautta (näkö, kuulo, haju, maku, tunto). Näiden avulla me keräämme tietoa ulkomaailmasta ja sen mukaan me teemme omaa elämäämme koskevia päätöksiä. 

Milloin viimeksi kuuntelit Uutiset ja Miksi?
Uutiset kertovat päivästä toiseen huonoja asoita meiltä ja maailmalta. Miten talous on romahtamassa jne. Me itse juutumme näihin ajatuksiin ja pyöritämme mielessämme lauseita: ”Minulla ei ole rahaa, minulla ei ole varaa siihen. En pysty hankkimaan sellaista rahasummaa. Kaikkea ei saa mitä haluaa.”

Kuitenkin maailmankaikkeuden varastot ovat täynnä kaikkea mitä tarvitsemme. Ne ovat ehtymättömät.  Oletko sitä mieltä, että Sinä olet ansainnut kaiken sen hyvän mitä maailma voi tarjota?
Me juutumme näiden 5:n aistin antamiin tietoihin, mutta meillä on myös älyllisiä ominaisuuksia kuten: Järki, Tahto, Huomiokyky tai havaintokyky, muisti, mielikuvitus, intuitio.
Kun alamme kehittämään näitä kykyjä, alamme käyttämään niitä voimia, jotka Jumala antoi meille. Näiden kykyjen käyttäminen auttaa ihmisiä elämään aivan uudenlaista elämää.

Nämä kurssit jotka mainitsin aikaisemmin opettavat näiden kykyjen oikeaa käyttämistä ja auttaa karkoittamaan nuo rajoittavat ajatusmallit.   Me voimme alkaa elämään siten kuin me haluamme elää.
Me luomme ne mielikuvat joita me haluamme ja ohjelmoimme uudelleen meidän alitajuntamme. Ja kun tämä tapahtuu meidän käyttäytymisemme muuttuu ja se muuttaa meidän tuloksemme.

Meidän on myös hyvä mietti minkälaisia tavoitteita me itsellemme asetamme. 
Useimmiten ihmiset asettavat sellaisia tavoitteita, jotka he varmasti tietävät saavansa, kuten kengät, vaatteet jne. Tai heidän tavoitteensa on auto tai omakotitalo. Ne ovat hyviä tavoitteita ja kun tehdään tarkat suunnitelmat miten nuo tavoitteet rahoitetaan, ne yleensä saavutetaan.
.Todelllisen tavoitteen täytyisi olla niin suuri, että teillä ei ole mitään mahdollisuutta suunnitella miten te sen saisitte. Teidän on pakko jättää toteutus Jumala tai Universumin käsiin. Hauskuus on siinä, kun seuraa ja näkee miten asiat alkavat järjestyä.

Rikastumisen Tieto -kirja sanookin, että Sinun tehtäväsi on päättää mitä sinä haluat. Sinun ei tarvitse tietää miten sinä sen saat, se on Universumin asia miten se sinulle toimitetaan. Siis Usko ja Luottamus.

Miten me laadimme uusia ideoita! Yleinen tapa varsinkin yrityksissä on tuijottaa menneisiin raportteihin. Kun uutta suunnitelmaa ollaan tekemässä, otetaan edelliset myyntiraportit esiin ja lähdetään miettimään mitä halutaan saavuttaa seuraavana vuotena. Tuijotetaan raportteihin ja niiden pohjalta laaditaan uudet tavoitteet. Kun otamme tunteet mukaan, me lähdemme toteuttamaan tekemiämme suunnitelmia ja vaikka alkuun tulokset näyttävätkin olevan hyvä, niin usein käy niin, että vuoden kuluttua tulos on sama kuin ennenkin. Sitten ihmetellään miksi mikään ei muuttunut. Näin yritys junnaa paikallaan.

Tilanne on sama kuin lentokoneiden autopilootin kanssa. Kun automaattiohjaus on päällä ja kone poikkeaa kurssista, automaatti palauttaa sen takaisin kurssiin ja kone päätyy sinne minne on tarkoituskin.

Miten muuttaa ajattelua niin, että saadaan uudenlaisia tuloksia!
Kun lähdemme tekemään suunnitelmia uudelle vuodelle, meidän pitää nakata entiset tilastot ja raportit roskiin ja lähteä puhtaalta pöydältä. Lähdetään miettimään mitä ME haluamme saavuttaa seuraavana vuonna. Mikä on meidän Unelmamme, Tavoitteemme!
Kun löydämme hienon idean, lähdemme koko sydämisesti toteuttamaan sitä ja kun meillä ei ole rajoittavia ajatuksia, me huomaamme saavuttavamme aivan uudenlaisia tuloksia. Me saatamme jopa hämmästyttää itsemme sillä, että saimme sen mitä toivoimme.
Ja sitten taas puhtaalta pöydältä suunnittelemaan uudia ideoita.

Ihmisillä on paljon tietoa tänä päivänä, mutta he eivät osaa käyttää sitä tietoa oikealla tavalla. Syntyy Tietämisen ja Tekemisen välinen kuilu, jota vanhat ajatusmallit vain levittävät.

Jos kaikesta huolimatta päätämme muuttaa elämäämme paremmaksi, uusien ajatusten ja vanhojen tapojen välille syntyy niin suuri ristiriita, että te juoksette pää edellä Kauhun Seinämään ja silloin vanhat ajatukset rupeavat puhumaan teitä ympäri luopumaan ajatuksesta ja palaamaan takaisin vanhaan, tuttuun ja turvalliseen elämään. Ja te saatte taas niitä samoja Tuloksia kuin tähänkin asti.

Tässä oli muutamia asioista, jotka vaikuttavat meidän elämäämme ja meidän päätöksiimme.
Sinä voit muuttaa elämäsi, jos haluat lähteä siihen. Asiat ovat yksinkertaisia, mutta itsensä muuttaminen ei ole helppoa, se vaatii halua, paneutumista ja pitkäjänteisyyttä.
Muista, että se joka ei luovuta, voittaa aina. Vain luovuttajat epäonnistuvat!

Annan Sinulle 4 asiaa, joista voit lähteä liikkeelle:
  1. Älä koskaan väheksy itseäsi ja saavutuksiasi.
  2. Lopeta ruikuttaminen! Älä puhu sairauksistasi, älä puhu köyhyydestä, että sinulla ei ole varaa johonkin. Älä puhu mistään mikä lisää negatiivistä energiaa ja värähtelyä.
  3. Puhu aina positiivisista asioista ja anna paljon kiitosta itsellesi sekä muille ihmisille, kehu heitä ja itseäsi aina kun on mahdollista.
    Kun olet töpännyt jossain, taputa itseäsi olkapäähän ja sano: ”Hyvä Minä!” ja naura.
  4. Ole kiitollinen siitä mitä sinulla on nyt. Yritä löytää joka päivä 10 asiaa joista olet kiitollinen.
Uusi 4 viikon netti kurssi ”Uskalla Onnistua”, jossa käymme läpi menestykseen liittyviä perusasioita kuten Asennetta, Päätöksentekoa ja ennen kaikkea miten meidän Mielemme Toimii! Luo pohjaa sille mien Sinä itse voit Tietoisesti Luoda Oman Elämäsi sellaiseksi kuin sinä sen haluat.
Alkaa   4.2.2014   Ilmoittautumiset   31.1.2014 mennessä!  Tarkemmat ohjeet ilmoittautuessa.

Lauantaina  15.2.2014  jatkuu Löydä Menestyksen Avain! seminaari jossa vuorossa on Oma Minäkuva ja Itsetunto.  Ilmoittautumiset  7.2. mennessä.  Tarkemmat ohjeet ilmoitautuessa.
 
Jos olet kiinnostunut systemaattisesta opiskelusta, jossa käytetään 12 DVD:n Thinking Into Results koulutuspakettia. Kesto  6 kk. Tämä koulutus on suunnattu yrityksille ja niille, jotka todella haluavat Luoda Oman Todellisuutensa. 
Jos kiinnostuit ota yhteyttä:  anja.kailanko@gmail.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti