maanantai 13. tammikuuta 2014

OMAN TAVOITTEEN LÖYTÄMINEN!





Tavoitteen todellinen tarkoitus on auttaa Sinua kasvamaan ja laajentamaan tietoisuuttasi.
Mikä on Sinun unelmasi? Mikä on Sinun päämääräsi? Mikä on Sinun tavoitteesi?
Oletko koskaan kysynyt ystäviltäsi Onko heillä tavoitteita. Kuinka monella on tavoite?  Monet meistä tekevät Uutena Vuotena lupauksia, mutta ovatko ne todellisia tavoitteita vai luovutaanko niistä heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullessa! Kuinka moni on kirjoittanut sen paperille?

Miksi meillä yleensä pitäisi olla tavoitteita?  Joku ehkä sanoisi, että me saamme taloja, autoja tai jotain muuta kun meillä on päämäärä mihin pyrkiä, mutta se ei ole todellinen syy tavoitteeseen.
Todellinen tavoite elämässä on kasvaminen. Tavoite on löytää Sinun sisältäsi jotain sellaista, jota et edes tiennyt olevan siellä. Kun asetamme tavoitteen, minkä haluamme saavuttaa, me menemme kohti sitä.  
Tavoite on, jotain sellaista mitä sinä lähdet tavoittelemaan. Jotain mitä sinä et ole tehnyt koskaan aikaisemmin.

Kun istut alas ja päätät mitä sinä haluat, sen pitää olla niin korkea tavoite tai unelma, että sinä et tiedä kuinka sinä saat sen. Hauskuus on siinä, että sinä selvität sen miten sinä saat haluamasi.
Miten sinä päätät mitä Sinä haluat?
 
Meillä on valtavan suuria yrityksiä, suuria monikansallisia yrityksiä ja niissä on hyvin pienet kehittämis osastot.
Miten yritykset saavuttavat ne tulokset, joita suunnittelevat joka vuodelle. Minkälainen on todellinen yhteistyö eri osastojen välillä? Puhalletaanko siellä yhteen hiileen vai onko mukana niitä, jotka eivät ole joukkuepelaajia.

Nyt Sinulla on tilaisuu muuttaa koko elämäsi. Onko Sinulla rohkeutta tavoitella Unelmaasi ja nähdä missä voit olla ensi vuonna tähän aikaan. Onko elämässäi tapahtunut muutoksia ja minkälaisia!
Kysy lisää "Uskalla Onnistua -nettikurssista"  tai  "Löydä Menestyksen Avain" kevään pitkästä kurssita.
Löydä oma tavoitteesi ja Luo Oma Tulevaisuutesi!   Myös yrityksille sopivia tavoitteita!





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti