maanantai 20. tammikuuta 2014

 ”Muutos on väistämätön, mutta henkilökohtainen kasvu on valinnainen."        -Bob Proctor-



 
Heippa taas, olen pitkään ollut epätietoinen mistä alkaisin kirjoittamaan, enkä ole saanut inspiraatiota. Mutta nyt alkaa mieleni jälleen toimia ja katsotaan mitä rupeaa syntymään!

Ensimmäisiä mietteitäni on se miksi ihmiset eivät saavuta niitä tuloksia, joita he tavoittelevat.
Mitkä asiat estävät meitä saamasta haluamiamme tuloksia!

Olen koko ikäni kamppaillut Uskon ja Tekemisen välisen ristiriidan kanssa.
Tarkoittaa sitä, että minä olen aina tiennyt saavuttavani kaikki ne asiat, jotka olen päättänyt saada, tehnyt suunnitelmat sen saavuttamiseksi ja noudattamalla suunnitelmaa olen saanut haluamani.
Toinen asia on Usko. Kun me rukoilemme Jumalaa tai muuten pyydämme Universumilta haluamiamme asioita, me uskomme, että me todella saamme mitä pyydämme. Ainakin useimmat uskovat, vai uskovatko! Minä olen aina uskonut, että Jumala antaa Teille kaiken mitä te haluatte, mutta, kun piti uskoa, että Hän antaisi minullekin, niin siihen minun uskoni sortui. En pystynyt uskomaan enkä luottamaan siihen.

Olen saanut vanhan ajan kasvatuksen, jossa lapsia ei saanut kehua, ettei heistä tule ylpeitä ja itsekkäitä. Monet varmaan muistavat tämän ajan. Tämän kasvatuksen vuoksi suomalaiset ovat hyvin epävarmoja monissa asioissa, he eivät usko itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa. Minä todella luulin, että nuori sukupolvi on jo kasvanut itsevarmemmaksi ja uskoo omiin kykyihinsä, mutta satuin pari kuukautta sitten näkemään yhden Televisio ohjelman, jossa nuoret urheilun parissa työskentelevät tutkijat totesivat, että suomalaiset urheilijat eivät uskalla "tuulettaa", kun ovat voittaneet. He pelkäävät edelleen ihmisten reaktioita. Vanha hapatus on siis yhä voimissaan. Kuunnelkaapa ihmisten puheita, kaikki aina vähättelevät itseään.
         ”Eihän minusta ole mihinkään, minä olen vain tällainen. En ole käynyt kouluja, en osaa        mitään.” Jos kehut hänen vaatteitaan, on vastaus: ”Tämä vanha rätti, kirpputorilta 2 eurolla ostettu  10 v. sitten.
Emme osaa ottaa vastaan kiitosta tai kehumista.
Kun 2,5 vuotta sitten tutustuin Bob Proctorin opetuksiin ja ajatuksiin, minun elämäni muuttui aivan täysin.

Jos Sinä haluat muutosta elämääsi oli se sitten taloudellinen muutos tai ihmissuhteisiin ja perheeseen liittyvä muutos niin sinulla todellakin on mahdollisuus muutokseen.
Olen Thinking Into Results -kouluttaja elikkä Tulokseen johtavan ajattelun -kouluttaja

Olen nyt aloittamassa 1.) 4 viikon netti kurssin ”Uskalla Onnistua”, jossa käymme läpi menestykseen liittyviä perusasioita kuten Asennetta, Päätöksentekoa ja ennen kaikkea miten meidän Mielemme Toimii!
Kevään aikan on myös 2.) pitempi 5:n lauantaina koulutus: Löydä Menestyksen Avain!, jossa paneudutaan syvemmin Vetovoiman Lakiin, siihen Miten Tavoitteet saavutetaan ja miten jokainen meistä    voi Tietoisesti Luoda itselleen sellaisen elämän kuin haluaa.
3.) Kolmas koulutus on 6 kk systemaattinen opiskelu, jossa käytetään 12 DVD:n Thinking Into Results koulutuspakettia. Tämä koulutus on yrityksille ja niille, jotka todella haluavat Luoda Oman Todellisuutensa.
Minä voin auttaa sinua muuttumaan ja saavuttamaan tuloksia, mutta kaikki riippuu Sinusta itsestäsi. Sinä päätät ja Sinä valitset minkälaita elämää haluat elää.


Minkälaiset asiat estävät sinua menestymästä? Mitä sinä ajattelet Rahasta?
Onko Raha hyvä vai paha asia?

Nämä lausahdukset ovat varmaan tuttuja Sinulle.
Raha on kaiken pahan alku ja juuri! Raha ei kasva puussa! Kaikkea ei saa mitä haluaa! Tyydy siihen mitä saat! Se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa! Suutari pysyköön lestissään! Eli älä unelmoi äläkä havittele suuria niin, ei tule pettymyksiä. Köyhän pitää olla nöyrä.

Nämä ovat vanhoja ajattelutapoja, jotka on istutettu meihin jo lapsuudessa ja kouluaikana ja ne kontrolloivat meidän käyttäytymistämme ja niitä tuloksia, joita tavoittelemme.
Meidät on kirjaimellisesti ohjelmoitu toimimaan, ajattelemaan ja käyttäytymään tietyllä tavalla. Ja siksi useimmat ihmiset eivät tee sitä mitä heidän oikeasti pitäisi tehdä. Monet meistä kulkevat läpi elämän ilman, että ovat edes tietoisia siitä. Jos sinä haluat muuttaa omia tuloksiasi, sinun täytyy muuttaa mieltäsi ja ajatella eri tavalla.
Siinä mitä useimmat, oikeastaan suurin osa ihmisistä tietävät ja mitä he tekevät on todella suuri ero. Ihmisten tietämisen ja tekemisen välillä on tänä päivänä valtava kuilu.

Me olemme keränneet tietoa kouluissa ja elämämme varrella, mutta hyvin harvoin ihminen tekee lähellekään sitä minkä he tietävät, että heidän pitäisi tehdä. Me teemme päätöksiä perustuen kaikenlaisiin seikkoihin, mutta päätökset, joita teemme, hyvin harvoin toteutetaan.

Ajatusmallit ovat ongelmana kaikessa siinä mitä me teemme.
Voisimme verrata tätä uuteen hienoon autoon, joka on todella nopea 300 km/h, mutta siihen onkin asennettu nopeudensäädin, joka on säädetty kulkemaan 80 km/h. Sinä voit vaikka seisoa kaasupolkimen päällä koko painollasi, mutta auto ei siitä huolimatta kulje enempää kuin 80 km/h.
Vanhat ajatumallit ovat samanlaisia säätäjiä meidän ”konepeltimme” alla. Vaikka meillä olisi minkälaiset kyvyt ja tiedot tahansa, vaikka kuinka haluaisimme emme pysty käyttämään niitä hyödyksemme yhtään sen tehokkaammin.

Maailmalla ei ole suosikkeja se on täysin persoonaton. Se ei välitä kuka menestyy ja kuka ei. Eikä se välitä siitä muutummeko me vai emme.

On mahdotonta laskea niitä työpaikkoja, jotka on menetetty, ylennyksiä ja arvosanoja joita ei ole saavutettu. Mutta me voimme laskea ne miljoonat työpaikat, joista pidetään kiinni vaikka niitä vihataan. Avioliittoja, joita siedetään ja ollaan onnettomia. Vanhempia ja lapsia, jotka eivät ymmärrä toisiaan. Kaikki vain siksi, että ihmiset odottavat, että maailman ja ihmisten asenne heitä kohaan muuttuu, ennen kuin he itse muuttuvat.
Miljoonat ihmiset elävät köyhää, turhauttavaa ja synkkää elämää vain siksi, että ovat puolustuskannalla. Heillä on epäilevä asenne itseä ja maailmaa kohtaan.

Maailma ei ole jakaantunut niin, että jos tietty osa ihmisistä on onnellisia ja menestyviä niin loppujen täytyy jäädä köyhiksi, kamppailla vaikeuksiensa kanssa ja olla onnettomia koko ikänsä.
Ihminen on jotta hänellä olisi Ilo!
Jos panemme elämämme sopusointuun Maailmankaikkeuden Lakien kanssa elämämme muuttuu ja alkaa tapahtua hienoja asioita. Kaikki on kiinni Meistä Itsestämme!

Vielä muistutus näistä koulutuksista: 1.) 4 viikon netti kurssi ”Uskalla Onnistua”, jossa käymme läpi menestykseen liittyviä perusasioita kuten Asennetta, Päätöksentekoa ja ennen kaikkea miten meidän Mielemme Toimii! 
Nyt kevään aikan on myös 2.) pitkä 5 lauantaina koulutus: Löydä Menestyksen Avain!, jossa paneudutaan syvemmin Vetovoiman Lakiin, siihen Miten Tavoitteet saavutetaan ja miten jokainen meistä voi Tietoisesti Luoda itselleen sellaisen elämän kuin haluaa. 
3.) Kolmas koulutus on 6 kk systemaattinen opiskelu, jossa käytetään 12 DVD:n Thinking Into Results koulutuspakettia. Tämä koulutus on suunnattu yrityksille ja niille, jotka todella haluavat Luoda Oman Todellisuutensa.
Minä voin auttaa, mutta Sinä päätät ja Sinä valitset minkälaita elämää haluat elää.
Jatketaan tästä seuraavalla kerralla!

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvä juttu. Se vain, että usko ja sen vahvuus käytännössä on osoitettu ka osoitaan teoilla. Omilla teoilla. Usko ja ajatus eivät todista uskon vahvuudesta. Vaan teot ja tekemättäjättämiset. Näin saat ja tulet aikanaan saamaan sen mitä pyydät ja minkä on sinulle hyödyksi. 1 piet kirjeen mukaan kaikkein arvonkainta omaisuutta on nimenomaan uskon koetukset.Kiitos kirjoituksesta. T Jaakko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Jaakko.
      Olet kyllä oikeassa, että usko osoitetaan teoilla. Ja meidän tulee ensin toimia uskomme mukaan ennen kuin me näemme tai saamme tuloksia. Kuitenkin meidän kasvatuksemme niin lapsuudessa kuin koulussakin pyrkii panemaan meidät kaikki samaan muottiin, joka ei toimi koska me kaikki olemme erilaisia. Me olemme omia yksilöitämme ja toimimme omista lähtökohdistamme. Jos ne tulokset joita saamme eivät tyydytä meitä kannattaa varmaan pysähtyä miettimään voisiko asioita tehdä eri tavalla.

      Poista