maanantai 1. huhtikuuta 2013

TIETOISUUDEN  TASO!
Mikä on sinun tietoisuutesi taso tällä hetkellä? Miten havainnoit ympäristöäsi ja erityisesti sitä mitä itse teet tai puhut. Oletko kiinnittänyt huomiota siihen minkälaisia asioita sinun elämässäsi tapahtuu?

Olin lukemassa Ronda Byrnen kirjaa:  Voima  ja nämä seuraavat kappaleet pysäyttivät minunt ajattelemaan niitä asioita mitä elämässäni on tapahtunut tuossa joulun nurkilla ja sen jälkeen. Hän kirjoittaa:

"Et huomaa yhteyttä, kun valitat jostain kaupan myyjälle ja muutama tunti myöhemmin saat puhelisoiton naapuriltasi, joka valittaa, että koirasi haukkuu. Et huomaa yhteyttä, kun lounastaessasi ystäväsi kanssa puhut pahaa yhteisestä tuttavastanne ja kun palaat työpaikallesi, saat tietää että tärkeimmän asiakkaanne kanssa on syntynyt ongelmia. Et huomaa yhteyttä, kun keskustelet päivällisellä uutisissa kerrotusta ikävästä tapauksesta ja yöllä et saa nukutuksi, koska vatsasi reistailee.

Et huomaa yhteyttä, kun pysähdyt poimmaan ventovieraalle tämän kadulle pudottaman tavaran ja kymmenen minuuttia myöhemmin löydät vapaan pysäkointipaikan aivan kauppakeskuksen oven vierestä. Et huomaa yhteyttä, kun iloitset auttaessasi lastasi hänen kotiläksyissään ja seuraavana päivänä saat tiedon, että veronpalautuksesi on paljon odotettua suurempi. Et huomaa yhteyttä, kun teet ystävällesi palveluksen ja samalla viikolla esimiehesi lahjoittaa sinulle kaksi vapaalippua urheilukilpailuihin. Joka hetki ja kaikissa oloissa vastaanotat juuri sitä mitä olet antanut – riippumatta siitä oletko luonut yhteyden tieotisesti vai tietämättäsi.

Neville Goddard on sanonut: "Mikään ei tule ulkoa. Kaikki tulee sisältä!"

Jäin pohtimaan näitä sanoja ja muistin, kuinka koko talven olen valittanut lumen paljoutta ja pakkasia.
Meidät pitäisi herättää usein ajattelemaan niitä asioita joista puhumme, koska varsinkin se jonka sanomme ääneen ja useimmiten, kun kerromme ystävällemme asioista meillä on niin paljon tunteita mukana selostuksessamme, että väkisinkin värähtelytasomme on joko positiivinen tai negatiivinen ja sitä mitä kylvämme myös niitämme. 

Ronda Byrne kirjoittaa myös: 
"Ilman tunteita ajatuksillasi tai sanoillasi ei ole elämässäsi minkäänlaista voimaa. Päähäsi pälkähtää päivän mittaan tukuittain ajatuksia, joista valtaosalla ei ole mitää merkitystä, koska niiden taustalla ei ole väkevää tunnetta. Kaikkein tärkeintä on se, mitä tunnet."

Jos siis Sinulla on unelmia ja toiveita elämäsi suhteen, ne jäävät vain toiveajatteluksi, ellet ole tunteella mukana kaikessa!
 Hyvää kevään jatkoa kaikille!

P.S. Oletko tyytyväinen nykyiseen taloudelliseen tilaanteeseesi, jos et tai jos muuten vain haluat kohentaa toimeentuloasia, tule mukaan tiimiini niin tehdään se yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti