maanantai 25. maaliskuuta 2013

ELÄMÄN  PALAPELI!
Me vähän vanhemmat ihmiset olemme jo huomanneet, että elämä on päättymätön palapeli. Joka kerta, kun meillä on mielikuva tulevaisuudestamme ja lähdemme kohti sitä toteamme, että tulevaisuus koostuu monista pienistä, erilaisista paloista ja että siihen sisältyy monia erilaisia palapelejä, jotka rakentavat suurempaa kokonaisuutta.
Jokaisella perheen jäsenelläkin on oma palapelinsa koottavana ja sitten vielä perheen yhteinen palapeli. Joskus on hyvin vaikeaa tietää mihin joku palanen kuuluu ja toisinaan yritämme väkisin saada jonkin palan sopimaan, mutta joudumme lopulta panemaan sen syrjään.

Kuitenkin elämässä menestyminen perustuu universaaleihin lakeihin ja on sen vuoksi mahdollinen kaikille.

Earl Nightingale on sanonut:
Ihmeellisiä ja ihani asioita tapahtuu tasaisen säännöllisesti, kun muutat elämääsi ja alat elää sopusoinnussa universumin lakien kanssa.”

Kun noudatat näitä lakeja ja yhdistät uskomuksesi omaan käyttäytymiseesi, niin henkilökohtaisen palapelisi palat alkavat sopia paikoilleen. Elämästä tulee hyvää ja menestyksestä tulee toverisi. Pian äyttää siltä kuin olisit magnetisoinut olosuhteet, henkilöt, ja asiat, joita haluat.
Mitä tahansa sinä tarvitset tulee sinulle juuri silloin, kun tarvitset sitä. 
 
Palapelisi ensimmäinen pala on se, että sinulla on oikea käsitys siitä mitä menestys tarkoittaa. Jos et ymmärrä tätä, se aiheuttaa sinulla paljon väärinkäsityksiä kaikilla elämäsi aluilla ja vaikka ymmärrys ei takaa sinulle menestystä, se laittaa asiat elämässäsi oikeisiin mittasuhteisiin. Ja tekee jokapäiväisen palapelisi kokoamisesta paljon miellyttävämmän kokemuksen.
Jos kysyt ihmisiltä "Mitä on menestys?", saat yhtä monta vastausta kuin on ihmisiäkin, eikä heidän kommenttinsa siltikään toimi. Jos toimisivat, ihmiset olisivat onnellisia, terveitä, tasapainoisia ja menestyviä.

Earl Nightingale on sanonut: ”Menestys on vähitellen kehittyvä tietoisuus arvokkaasta ihanteesta.”

Sinun on ensin selviteltävä mitä nämä sanat tarkoittavat sinulle ja sitten löydettävä se, mikä on elämässä on kaikkein arvokkainta sinulle. Mikä sinusta tekee elämästä elämisen arvoisen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti