sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hei taas,
Napoleon Hill on sanonut, että sinusta voi aina tulla se henkilö, joka haluat olla. 

Harold Kushner sanoi: "Elämän tarkoitus ei ole voitto. Elämän tarkoitus on kasvaa ja jakaa. Kun katsot taakseppäin niitä asioita, joita olet elämäsi aikana tehnyt, saat enemmän tyydytystä niistä asioista, joissa olet tuottanut mielihyvää muille ihmisille, kuin niistä asioista, joissa olet pettänyt ihmisiä."

Napoleon Hill: "Jos rukouksesi ovat kiitollisuuden ja kiittämisen ilmaisuja niistä siunauksista, joita olet jo saanut sen sijaan, että ne ovat pyyntöjä niistä asioista, joita et vielä ole saanut, sinä saavutat tuloksia paljon nopeammin." 

Tässä on muutama ajatus, jotka halusin jakaa sinun kanssasi. Paneudu miettimään jokaista todella ajatuksen kanssa. Mitä sinä löydät näistä?
Oletko todella paneutunut ajattelemaan sitä, millainen henkilö haluat olla? Minkälaista elämää haluat elää?
Oletko sitä mieltä, että näissä elämän olosuhteissa ja taloustilanteessa sinulla ei ole mitään mahdollisuutta elää niin kuin haluaisit elää. Mikä estää sinua?

Minkälaiset asiat elämässäsi ovat tuonut sinulle iloa ja tyydytystä?   Kun katselet elämääsi taaksepäin, niin näetkö tai tunnistatko sellaisia asioita? Kirjoita ne paperille ylös.
Oletko todella osoittanut kiitollisuuttasi niistä asioista joita sinulla jo on?
Onko elämäsi vaikeaa tällä hetkellä, saatko apua mistään tai millaista apua sinä tarvitset?
Oletko pyytänyt apua ja keneltä?

Estee Lauder on sanonut: "Kun olen ajatellut, etten enää pysty jatkamaan elämääni, olen pakottanut itseni jatkamaan eteenpäin. Minun menestykseni perustuu sinnikkyyteen, ei onneen."  

Minä haluan auttaa Sinua. Haluan jakaa tietoni ja ymmärrykseni sinun kanssasi, jos vain Sinä haluat ottaa sen vastaan. Voin auttaa sinua myös taloudellisissa asioissa, en antamalla rahaa, vaan jakamalla tietoni siitä kuinka Sinä voit ansaita ja saada kaiken sen mitä Sinä haluat.  Haluatko tarttua tilaisuuteen?
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti