maanantai 11. maaliskuuta 2013

 Your Inviciple Power by Genevieve Behrend 
Genevieve Behrend on kirjassaan kuvannut visualisuuden voimaa ja mitä se merkitsee meidän menestyksellemme. Tässä on muutamia asioita siitä.

Visualisointikyvyn harjoittaminen pitää mielesi järjestyksessä ja vetää sinun puoleesi asioita, joita tarvitset tehdäksesi elämäsi miellyttäväksi järjestelmällisellä tavalla.

Jos opetat itsesi tarkoituksellisen harjoittelun avulla kuvittelemaan sen mitä haluat ja huolellisesti tutkit sitä kuvaa niin, huomaat pian, että sinun ajatuksesi ja halusi menevät eteenpäin järjestelmällisempänä jonona kuin koskaan ennen.

Kun mielesi on saavuttanut järjestäytyneen aseman, mielesi ei ole enää jatkuvasssa kiireessä. Kiire on pelkoa ja sen takia tuhoisa. Toisin sanoen, kun sinun ymmärryksesi käsittää tämän voiman visualisoida sydämmesi halun ja pitää sitä yllä tahtosi voimalla, se vetää sinun puoleesi kaikki ne asiat, jotka tarvitaan täyttämään tuo kuva vetovoiman lain harmoonisessa värähtelyssä.

Ymmärräthän, että koska Järjestys on Taivaan ensimmäinen Laki ja visualisaatio asettaa asiat niiden luonnolliseen järjestykseen, niin visualisoinnin täytyy olla taivaallinen asia. Jokainen visualisoi tiesipä hän sitä tai ei. Visualisaatio on menestyksen suuri salaisuus.

Tämän suurenmoisen voiman tietoinen käyttäminen vetää sinun puoleesi moninkertaiset voimavarat, voimistaa viisauttasi ja auttaa sinua panemaan käytäntöön etuja, joiden tiedostamisessa sinä aikaisemmin epäonnistuit.

Ronda Byrne kirjassaan Voima sanoo, että elämä rakentuu vain kahdenlaisista asiasta positiivisista tai negatiivisista. Jos tarkastelet omaa elämääsi, niin kumpaa siinä on enemmän positiivista vai negatiivista.
Sinä ansaitset kaiken hyvän mitä maailmassa on, mutta miksi näin ei ole. Vai onko! Kuulutko niihin muutamiin, jotka alitajuisesti toimivat niin, että kaikki mitä sinä haluat sinä saat sen. On ihmisiä, jotka todella uskovat itseensä ja saavat asiat toimimaan.
Haluaisitko kuulua tähän ryhmään? Haluaisitko tietää miksi asiat eivät toimi aina niin kuin haluaisit ja mikä saa aikaan jatkuvat negatiiviset tuntemukset ja tapahtumat elämässäsi?

Tule mukaan Menestyjien Clubiin. Aloitan 19.3.  klo 21 kerran kuukaudessa tapahtuvan opetuksen, jossa käymme tulevien kuukausien aikana läpi niitä syitä, jotka estävät ihmisiä saamasta sitä mitä he haluavat. Selvitämme mitä Sinä haluat tehdä elämässäsi. Ja puramme niitä vanhoja ajatus- ja käytösmalleja, joilla meidät on "ohjelmoitu" toimimaan tietyllä tavalla.
Luento kerran kuukaudessa ja toinen kerta laitan artikkeleita, tehtäviä tai pidämme kyselytunnin.
Maksu 25,-/kk voi maksaa joko kerran kuukaudessa tai useamman kuukauden kerrallaan.
Ilmoittaudu  anja.kailanko@gmail.com
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti