maanantai 29. huhtikuuta 2013


AromaTouch tekniikka koulutustilaisuus
Lauantaina 18.5.2013 klo 10-16
Sertifioitu kouluttaja: Peggy Smith, USA
 
 

Paikka: pääkaupunkiseudulla! Hinta: 150,-
Sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä AromaTouch tekniikassa tarvittavat CPTG laatuluokan eteeriset öljyt (8 x 5 ml), öljyjen norm. tukkuhinta 90 eur+alv



 dōTERRAn CPTG® eteeristen öljyjen tulemisen myötä yritys on kehittänyt uuden öljyjen levittämistekniikan, jota kutsutaan AromaTouch tekniikaksi. Tämä kliininen lähestymistapa eteeristen öljyjen levittämiseen on tehokas ja toimiva tapa jokaiselle kokea dōTERRA’s CPTG eteeristen öljyjen hoitavia voimia. Ottamalla AromaTouch tekniikan osaksi terveysfilosofiaasi voit vahvistaa dōTERRAn eteerisistä öljyistä saatavia hyötyjä vastaamalla koko kehon tarpeisiin ja luomalla kokonaisvaltaisia terveysvaikutuksia itsellesi ja hoidettavillesi.

AromaTouch tekniikka hyödyntää yksinkertaisia käsittelytekniikoita yhdistettynä terapeuttisiin eteerisiin öljyihin luomaan vahvan koko kehon hyvinvointikokemuksen. Siinä pyritään vaikuttamaan neljään laaja-alaiseen vaikuttimeen, jotka ovat läsnä jokapäiväisessä elämässä ja joilla voi olla terveyttä rajoittavia tekijöitä: stressi, vastustuskyky, tulehdusvaste ja autonominen epätasapaino. Se on yksinkertaisesti koettava.

dōTERRA on maailman suurin eteerisiä öljyjä tuottava yritys, joka on vihkiytynyt maailman puhtaimipien ja tehokkaimpien eteeristen öljyjen ja niihin perustuvien tuotteiden tuottamiseen.

ILMOITTAUDU NYT: Ilmoittautuminen: pe 3.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen anja.kailanko@gmail.com – lähetä tiedot: nimi, aiempi koulutus, paikkakunta, email, puhelin. Paikan varmistaminen maksamalla kurssin hinta. Pitää näkyä minun tilillä
viimeistään 6.5.  Osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille sopii 10-15 henkilöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti