keskiviikko 17. huhtikuuta 2013



DoTERRA esittely ”INNOSTU ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ”

Lauantaina 27.04.2013 Klo. 19.00-21.00
Kemiran talo, Porkkalankatu 3, Helsinki

Tähtivieraana yksi yhtion omistajista, Greg Cook

doTERRAN eteerisetöljyt ovat 100-prosenttisesti puhtaita luonnollisia aromaattisia yhdisteitä, jotka on huolellisesti uutettu kasveista. Ne eivät sisällä täyteaineita eikä synteettisiä ainesosia, jotka vähentävät niiden tehoa. Niissä ei ole myöskään epäpuhtauksia kuten torjunta-aineiden kemiallisia jäännöksiä.

Näiden öljyjen avulla voidaan muun muassa lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormoonitoimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa.
Nämä eivät ole lääkkeitä ja muista vastaavista öljyistä poiketen useimpia näistä voidaan käyttää sisäisesti erillaisissa ruoansulatus ja infektio tapauksissa antiseptisten ja bakteereja tuhoavien vaikutustensa ansiosta. Sekä ruuanlaitossa mausteina.

Öljyjä voidaan käyttää ns. sumuttimissa esim. hengittämisen helpottamiseen.
dōTERRA (CPTG), Certified Pure Terapeuttic Grade ®, tuotteet ovat turvallisia ja korkealaatuisia.

Tilaisuus on MAKSUTON. 10 ensimmäistä saapujaa saa ilmaisen tuotteen. Lopussa tuotepalkintoarvonta. (Luento tulkataan Suomeksi!)Tule kuuntelemaan miten voit autta itseäsi, perhettäsi ja ystäviäsi voimaan paremmin. Lisätitetoja : Anja Kailanko p. 045 8904127 doTERRA itsenäinen jälleenmyyjä!

Tällä kupongilla saat 20 min.
Reconnective energiahoidon! (arvo 20,-)
Nimi
puh. nro

email:


Anja Kailanko
Jokainen joka liittyy mukaan tiimiin 27.4. luennolla saa ILMAISEN, tunnin kestävän ”Tulokseen johtavan ajattelun koulutuksen” eli ”Tee toiveistasi totta!”
Koulutuksen arvo on 75,- euroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti