sunnuntai 4. marraskuuta 2012

KIITOLLISUUS
 
Yksi tärkeimpiä menestyksen salaisuuksia.
Kun olet päättänyt, mitä Sinä todella haluat. Minkälaista elämää Sinä haluat elää. Kirjoita yksityiskohtainen selostus siitä, millaista elämää Sinä vietät ja tee päätös, että tämä on se mitä Sinä haluat ja lähde tavoittelemaan sitä.
Luota Universumiin ja jätä asian järjestelyt Universumin tai Jumalan haltuun, sillä Hän tietää parhaiten miten asiat voidaan parhaalla mahdollisella tavalla tuoda sinulle.
Sen jälkeen sinun tulee uskoa, että sinä saat sen, mitä haluat ja sinä samaistut tähän toiveeseen syvästi Kiitollisena. Mitä lähempänä vaurauden lähdettä me elämme, sitä enemmän vaurautta me saamme.
Kiitollisuus johtaa mieltäsi sinne, mistä asiat tulevat ja pitää sinut läheisessä yhteydessä luovan ajatuksen kanssa estäen sinua lankeamasta kilpailuun. Kiitollisuus estää sinua lankeamasta siihen virheelliseen ajatukseen, että ajattelet vaurauden olevan rajallista. Jos sorrut tähän se tuhoaa sinun toiveesi.
Kiitollisuuden laki on olemassa ja sinun on otettava se huomioon. Kiitollisuus pitää sinut kytkettynä siihen Voimaan, joka tuo asiat sinulle. Ilman kiitollisuutta sinut valtaa tyytymättömyys siihen, miten asiat ovat. Heti kun sorrut tyytymättömyyteen huomiosi kiinnittyy tavallisiin asioihin, köyhyyteen ja halpamaiseen ja sinä lähetät niiden värähtelyn Universumiin, joka vastaa värähtelyysi lähettämällä sinulle juuri niitä asioita.

Sisällämme oleva luova voima tekee meistä sellaisia, mille annamme huomiomme. Kiitollinen mieli odottaa jatkuvasti hyviä asioita ja näistä odotuksista syntyy Usko. Jokainen kiitollisuuden rukous kasvattaa uskoa. Ole aina kiitollinen siitä kaikesta mitä sinulla jo on, niin värähtelytasosi nousee ja kun värähtelet sillä taajuudella ulospäin, sinä vedät puoleesi sitä mitä sinä haluat ja toivot.
Miettikää tarkkaan mitä sinä haluat, ei joku muu, eikä jonkun muun ihmisen toiveet siitä mitä sinun pitäisi haluta. Olkaa kiitollisia siitä mitä Teillä jo on ja kiittäkää siitä, mitä olette toivoneet aivan kuin teillä jo olisi se hallussanne.
Kuulemisiin ensikertaan:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti