sunnuntai 11. marraskuuta 2012

DoTERRA:n puhtaat, lisäaineettomat Eteeriset öljyt nyt Suomessa!



DoTERRA:n eteeriset öljyt on kerätty ympäri maailman niiden parhailta kasvualueilta ja valmistettu silloin, kun niiden ominaisuudet ovat parhaimmillaan. DoTERRAN öljyt ovat täysin puhtaita ja lisäaineettomia, joten niitä voi täysin turvallisesti käyttää myös sisäisesti ja jopa ruuanlaitossa. Jokainen meistä tietää, että flunssaan ja vilustumisiin ei ole olemassa muuta lääkettä kuin lepo ja kuumat juomat. Nyt kuitenkin on todistettu, että nämä eteeriset öljyt läpäisevät solukalvon ja tuhoavat sekä bakteereita että viiruksia.

Voit käyttää niitä diffuuserissa, höyryhengittää, hieroa iholle tarvittaviin paikkoihin esimerkiksi jalkapohjat ovat varsinkin lapsilla erittäin hyvä paikka saada paras vaikutus elimistöön. Voit myös lisätä muutaman tipan veteen ja juoda sen.

Lapsilla varsinkin on paljon korvatulehduksia, joihin Laventeli ja Melaluca öljyt ovat aivan mahtavia. Olen itse hoitanut omat korvani kuntoon näillä tuotteilla ja flunssan alkuun ja kurkkukipuun käytin Oreganoa ja Lemonia tippa kumpaakin pieneen tilkkaan vettä, kurlasin kurkkua ja nielaisin veden. Tein sen aamulla ja päivällä syönnin jälkeen ja illalla kurkku oli täysin terve.

Laura Holbrook teki lapselleen rauhoittavan voiteen, joka vähentää stressiä, lisää keskittymiskykyä ja auttaa myös ADD ja ADHD lapsia rauhoittamalla heitä.
Seoksen aineosat: 85 tippaa doTERRA Vetiver, 30 tippaa doTERRA Ylang Ylang, 20 tippaa doTERRA Frankincense, 15 tippaa doTERRA Cary Sage, 10 tippaa doTERRA Marjoramia sekoitetaan 35 tippaan doTERRA kookosöljyä.
Seoksella voidellaan lapsen jalkapohjat.
Suosittelen käyttämään nimen omaan doTERRA:n öljyjä, koska ne ovat täysin puhtaita ja lisäaineettomia. En tiedä mitä markkinoilla olevat muut aromaattiset öljyt pitää sisällään, mutta näistä tiedän, että ne toimii todella.

Slim & Sassy Kit

Vauhdikas alku painonpudotukseen Slim & Sassy Trim Kitin avulla. Voit käyttää Slim & Sassy öljyjä myös suoraan iholle ja yhdessä proteiinijuomien kanssa päivittäin. Nämä tuotteet antavat lisäpontta laihdutukseen.


Lisätietoja saat sivulta: http://www.mydoterra.com/277489/
jos englanti sujuu tai ota yhteyttä sähköposilla tai puhelimella:
anja.kailanko@gmail.com tai 045-8904127

Halusin antaa lukijoilleni ihani uutisia syksyn flunssakauteen ja yskäkuureihin. Olen itse kokeillut näitä erilaisiin asioihin ja voin sanoa, että ne toimii, eivätkä nämä ole edes kovin kalliita kuten monet muut lääkkeet ja luonataistuotteet ovat.

Olen kirjoitellut ajattelun muuttamisesta paljonkin ja olisi kiva kuulla kommenttejanne miten teidän elämänne on alkanut sujua ja oletteko lähteneet ajattelemaan eri tavalla. Haluatteko te muuttaa elämäänne ja ensi vuonna saavuttaa jotakin muuta kuin kiertää aina sitä samaa oravan pyörää. 
Onko kirjoitteluni ollut teille vain uusien hienojen ajatusten lukemista saamatta aikaan mitään toimintaa teidän taholta. Onko teillä kenelläkään mitään, mitä te haluaisitte itsellenne. Ei sellaisia tavoitteita, joita joku muu haluaa teidän tavoittelevan vaan jotain mikä on aivan teidän omaanne. 
Te voitte todellakin saada aivan mitä te haluatte, jos vain alatte ajatella eri tavalla. Monet eläkkeellä olevat ajattelevat, etten minä enää voi ansaita mitään. Minulla on vain tämän eläke ja sillä on tultava toimeen. Ajattelun voima koskee myös eläkeläisiä. Kuten aikaisemmin olen kirjoittanut, niin Sinun tehtäväsi ei ole tietää ja miettiä miten asiat järjestyvät, se on Korkeimman tehtävä. Sinun tehtäväsi on vain selvittää mitä Sinä haluat ja tehdä päätös, että aiot myös saada sen. Loput jätät Korkeimman haltuun ja annat Universumin päättää miten se toimittaa haluamasi asiat sinulle. Aloita vaikka jostain pienestä ja näe, että tämä toimii.
Usko ja Luota!  Tapaamme ensi viikolla :)

4 kommenttia:

  1. Eiks tää oo ihan perus pyramidihuijaus?

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Tämä ei todellakaan ole pyramidihuijaus.
    Minä olen ollut parissakin ns. pyramiidiverkostossa mukana
    ja tämä ei todellakaan ole sellainen.
    Pyramidissa Tukkumyyjä ostaa itselleen suuren määrän tuotteita
    ja myy ne sitten verkostossa alempana oleville. Eli jos alkuperäinen tuote olisi vaikka 30 e, hän ottaa itselleen myyntipalkkiota vaikka 20 %, jolloin se jolle hän myy maksaa tuotteesta 36 e ja kun tämä myy tuotteen eteenpäin ja ottaa siihen 20% voittoa, niin kun hän myy sen verkostossa alempana olevalle, joutuu tämä maksamaan tuotteesta 43,20 e ja seuraava taas 20% voitolla maksaa tuotteesta 51,84 e, joten jossain vaiheessa tulee katto vastaan eikä kukaan enää osta tuotetta.

    DoTerrassa sinä ostat tuotteen suoraan valmistajalta ja sinä saat sen samaan hintaan kuin kaikki muutkin vaikka olisit miten ylhäällä tai alhaalla verkostomarkkinoinnin linjassa. Sinun yläpuolellasi oleva henkilö hyötyy sinusta ainoastaan siinä suhteessa, että teidän yhteiset ostonne nousevat niin suuriksi, että DoTerra yhtiö alkaa maksamaan lisäboonusta niille
    jotka menestyvät hyvin. Sinä et joudu maksamaan kenellekkään vaan
    yhtiö rupeaa maksamaan myös sinulle.
    Me kaikki ostamme tuotteet samalla hinnalla.

    DoTerrassa sinä voit saada suoraan lisätuloja, mutta jos haluat vain käyttää tuotteita tai välittää ystävillesi, niin sinä saat tilauksistasi pisteitä,joita voit hyödyntää muissa tilauksissasi elikkä voit myös saamillasi pisteillä ostaa uusia tuotteita ja jos teet kuukaudessa tilauksen, jonka pistearvo on 125 pistettä, doTerralla on aina kuukauden tuote, jonka saat ilmaiseksi.

    Olen iloinen, että kyselet ja otat selvää asioista. Monet eivät uskalla kysyä vaan jäävät epätietoisuuteen.
    Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi.
    Jos haluat jutella ja kysellä lisää tietoja niin vastaan mielelläni eikä ole mikään pallko liittyä mukaan. Voit kokeilla itse jotain tuotetta ja nähdä itse auttaako vai eikö auta.
    Terveisin Anja

    VastaaPoista
  3. Eteerisillä öljyillä on terapeuttista vaikutuksia ja väärin käytettyinä voivat olla vaarallisia. Kouluttautunut aromaterapeutti osaa ohjeistaa sekä neuvoa niiden käytössä. Laitapa eteeristä öljyä kertakäyttömuovikuppiin ja huomaa kuinka pohja sulaa alta läpi. Tämän sanon siksi, että sisäisesti käytettynä näitä ei ole hyvä käyttää. Suosittelen mielummin ammattilaista, jolla on oikeaa tietoa ja taitoa näiden käytöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva kommentistasi. Anteeksi, että vastaus on viipynyt näin kauan. Ohjeesi on aivan oikein. Kaikki ne eteeriset öljyt joita saa luontaistuotekaupoista tai joita aromaterapeutit käyttävät ovat todella sellaisia, että niitä ei voi käyttää sisäisesti. Siitäkään huolimatta, että niissä väitetään, että ne ovat luonnonmukaisia ja 100% puhtaita.
      DöTerran öljyt sen sijaan ovat niin puhtaita ja korkealuokkaisia, että näitä voi nauttia myös sisäisesti. Minä itse olen käyttänyt näitä jo ainakin 3 vuotta niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja saanut niistä todella suurta hyötyä ja terveyttä elämääni. Tuhannet DoTerran terveyskonsultit käyttävät näitä jatkuvasti ja ovat terveitä. Totuus on, että on otettava selvää kaikista öljyistä sellaiselta ihmiseltä joka todella tuntee nämä. Suosittelen tutustumaan ja ottamaan itse selvää mitä DoTerran öljyt ovat. Minä esimerkiksi mielelläni kerron näistä ja annan kaikkien kokeilla omakohtaisesti mitä hyötyä näistä on.

      Poista