maanantai 10. syyskuuta 2012

Värähtely ja Vetovoiman Laki


Mikä tahansa ajatus, jota pidetään mielessä jatkuvasti oli se sitten pelätty tai arvostettu alkaa heti muotoutumaan sopivimpaan ja kätevimpään fyysiseen muotoon, joka on mahdollinen.”
  • Andrew Carnegie-

Käsittelen nyt vähän värähtelyn ja vetovoiman lakeja, jotka ovat erittäin tärkeitä siinä prosessissa, jonka käyt läpi saadaksesi toivomasi asiat elämääsi.
Värähtelyn lailla on suuri merkitys nimenomaan mielen ja aineen tai fyysisten ja henkisten asioiden välissä.
Suurin osa meistä tietää, että maailmankaikkeuden kaikki kappaleet värähtelevät jollakin taajuudella. Ajatellaan vettä. Jää on kiinteää, mutta silti se värähtelee tietyllä taajuudella, kun se sulaa vedeksi, sen värähtely nopeutuu ja kun keitämme veden, se höyrystyy ja höyry värähtelee vieläkin nopeammalla taajuudella ja kun värähtelytaajuus kasvaa, emme erota enää höyryjä vaan ne muuttuvat näkymättömiksi. Radioaallot, infrapuna-aallot jne. kaikki ovat värähteleviä taajuuksia.
Meidän korkein toimintomme ajattelu värähtelee myös omalla taajuudellaan.

Me jokainen tunnistamme positiivisen tai negatiivisen ihmisen. Positiivinen etsii kaikesta jotain hyvää, kun taas negatiivinen ihminen etsii hyvistäkin asioista jotain huonoa. Kummanlaisten ihmisten kanssa olet mieluummin tekemisissä? Kumpi henkilö vetää sinua enemmän puoleensa? Oletko itse positiivisella mielellä vai oletko pessimisti?
Vastakohtaisuuden lain mukaan molempia tarvitaan tasapainon säilyttämiseksi, mutta sinulla on vapaa tahto valita haluatko olla negatiivinen vai positiivinen. Jos olet elänyt tähän saakka pessimistinä ja odottanut aina jotain pahaa tapahtuvaksi, sinulla on nyt valta ja voima muuttua positiiviseksi ja ryhtyä odottamaan ihania asioita elämääsi. Sinä päätät! Sinua ei voi kukaan pakottaa jäämään nykyiseen olotilaasi. Eikä mikään kohtalo ole sanellut, että sinun täytyy elää sellaistas elämää loppuelämäsi ajan. Kaikki ihmiset voivat muuttaa itsensä ja olosuhteensa, jos vain halua riittää.

Jos ajattelet aivojasi ja omaa kehoasi, niin huomaat, että nekin värähtelevät tietyllä taajuudella. Mietippä esimerkiksi jotain mielimusiikkiasi. Kuuntele sitä mielessäsi ja se alkaa tuntua kehossasi. Jos se on rockmusiikkia tai muuta nopeaa, niin kehosi alkaa liikkua rytmin mukaan ja jos taas kuuntelet klassista-musiikkia, niin kehosi lähtee mukaan siihen värähtelyyn ja tunnet mielihyvää koko kehossasi. Kehosi eläytyy siihen. Vaikka et olisi musikaalinen, niin jotkut perusrytmit saavat vastakaikua sinussa. Rumpujen ääni, huilun ääni tai mikä tahansa vaikka linnun laulu.

Kaikki sinussa ja sinun ympärilläsi värähtelee. Maailmankaikkeus värähtelee tietyllä taajuudella. Kaikki minkä olet elämässäsi tähän mennessä saanut on tullut sinulle ajatustesi värähtelyjen kautta. Onko elämäsi ainaista taistelua toimeentulosta, ihmissuhteissa, perheessä tai työelämässä? Minkälaisia ajatuksia sinä kannat sisälläsi ja mielessäsi?
Luuletko, että jos muutat ajatteluasi ja ryhdyt etsimään positiivisia ihmisiä ympärillesi, ajattelemaan jotain hyvää niistä kauheista työkavereista, jotka panettelevat kaikkia. Aina kun ajatuksiisi tulee huolia ja pelkoja tai muita negatiivisia ajatuksia, pysähdy! Tiedosta ne ja käske niiden mennä pois ja ota jokin mukava ajatus, laulu tai runo, jota ryhdyt laulamaan. Miten elämäsi muuttuu?
Luuletko, että Lumikin ja seitsemän kääpiön laulussa: ”Ain laulain työtäs tee...” voisi olla salaisuus sisällään! Lähde tietoisesti muuttamaan omaa värähtelytasoasi positiivisin asioin, niin huomaat kuinka asiat alkavat muuttua.

Jos edelleen puhumme värähtelystä niin kuvittele, että huoneesi seinällä riippuu viulu ja sinä itse näppäilet kitaraa huoneessa. Kun teet sitä jatkuvasti jonkin aikaa niin seinällä oleva viulu alkaa värähdellä samalla taajuudella kuin kitarasi. Toinen esimerkki. Olet diskossa tai Rock-konsertissa. Seisot tai istut lähellä kaiutinta. Siitä kuuluu matalien rumpujen jatkuva komppi. Jonkin ajan kuluttua sinun koko kehosi alkaa sykkiä tuon kompin mukaan. Aivosi, sydämesi, kaikki kehosi solut. Sinä alat resonoida rumpujen mukaan. Teidän värähtelytaajuutenne on saavuttanut saman tason.

Maailmankaikkeudessa kaikki on yhteydessä toisiinsa aivan kuin sinun on vaikea erottaa sateenkaaresta missä yksi väri alkaa ja toinen loppuu. Samoin sinä olet yhteydessä kaikkeen. Kun saat ajatuksen sinun aivosolusi alkavat värähdellä tietyllä taajuudella ja lähettää eteenpäin elektromagneettisia aaltoja ja kun pidät sitä jatkuvasti mielessäsi, nuo aallot vahvistuvat ja saavat enemmän voimaa. Huomaa sinä itse olet ajatuksillasi lähettänyt ne liikkeelle omasta vapaasta tahdostasi. Sinä kontrolloit ajatuksiasi ja värähtelyjen voimaa.
Kun sinä värähtelet tietyllä taajuudella, tämä taajuus etsii samalla taajuudella olevia osasia ja alkaa vetää niitä puoleensa ja jos olet keskittynyt johonkin tietyyn tavoitteeseen, värähtely alkaa vetää sen tavoitteen osasia puoleensa ja sinä alat liikkua niitä kohti. Olette samalla värähtelytaajuudella ja alatte vetää toisianne puoleenne elikkä vetovoiman lain mukaan se mitä sinä haluat ja ajattelet tarpeeksi voimakkaasti tulee sinulle Vetovoiman lain mukaan. Se on väistämätöntä.
Kaikki ympärillämme olevat asiat ovat ympärillämme olevan energian konkreettisia muotoja.

Sinä pidät ihmisistä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja samalla tavalla, kun sinä saat ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, sinä alat vetää heitä puoleesi ja he tuntevat vetoa sinuun ja haluavat olla seurassasi.

Jos puhutaan aineen häviämättömyyden laista, että ainetta ei voi luoda eikä hävittää, mutta se voi muuttaa muotoaan. Siitä seuraa se, että kaikki mitä sinä haluat on jo olemassa. Kyse on vain siitä, että sinun pitää saada ajatuksesi värähtelemään sopusoinnussa sen kanssa mitä sinä haluat. Kaikki mitä sinä haluat etsii jo sinua. Sinun täytyy avata tietoisuutesi ymmärtämään asiat oikealla tavalla. Heti kun saat elämäsi sopusointuun Värähtelyn ja Vetovoiman Lakien kanssa, elämäsi muuttuu täydellisesti.
Kirja ”Rikastumisen Tieto” antaa syvemmän selvityksen tästä.
Jos todella haluat muuttaa elämäsi, kysy Ajattelua muuttavia kurssejani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti