maanantai 3. syyskuuta 2012

Odota runsautta

Mitä sinä teet lisätäksesi tulojasi tai muuta hyvinvointiasi?
Muista, että vaikka puhun tässä paljon rahasta, koska se on sitä, mitä suurin osa ihmisistä haluaa, niin nämä samat periaatteet toimivat kaikessa mitä haluat elämääsi. Ihmissuhteissa, perheelämässä, työympäris-tössä, terveydessä ja kaikessa mitä elämään sisältyy.

Sinä et voi saada hyvinvointia ja vaurautta näkyvään maailmaasi ennen kuin olet visualisoinut sen mielessäsi. Ennen kuin kukaan meistä voi voittaa ympärillämme olevan köyhyyden meidän täytyy ensin voittaa syvälle sisimpäämme juurtunut köyhyys.

Jos ymmärrät ja olet sisimmässäsi täysin tietoinen vauraudesta ja täydellisyydestä, joka vallitsee henkimaa-ilmassa tai universaalissa hengessä tai Jumalan valtakunnassa, kutsuitpa sitä millä nimellä tahansa. Siellä ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan puutetta mistään paitsi siitä minkä olemme luoneet omassa rajoittuneessa mielessämme.

Ajattelepa tarinaa, jossa pariskunta on aina elänyt maaseudulla, jossa ei ole sähköä. Heillä on öljylamput ja kynttilät käytössään. He ovat hyvin tyytyväisiä, että heillä on valo jonka avulla näkevät tehdä töitä iltapuh-teella. Sitten heidät siirretään läheiseen kylään, jossa on sähköt. Heidän kodissaan on nyt sähkövalo, vaikka se on vain 25 kynttilän lamppu, se on tuhansia kertoja kirk-kaampi kuin entinen öljyvalo. He ovat iki onnellisia tästä. Sitten tulee myyntimies, joka tarjoaa heille 60 kynttilän lamppua, joka valaisee kerralla koko huoneen.
Mitä luulet miltä tästä pariskunnasta tuntuu? Jos heille olisi aikaisemmassa mökissään kerrottu valosta, joka valaisee kirkkaasti koko huoneen, he eivät olisi uskoneet siihen, koska heidän tietoisuudessaan ei ollut minkäänlaista käsitystä sähköstä.

Meidän mielemme toimii aivan samalla tavalla. Monet uskovat, että se mitä he eivät voi nähdä sitä ei myöskään ole olemassa.
Ymmärrätkö sinä kuinka sähkö toimii? Miten se syntyy ja kuinka se on saatu sähkölampun sisään ja miten se voi valaista koko huoneen kerralla?
Me voimme nähdä, että sähkövalo toimii. Voimme hankkia niin kirkkaan lampun kuin haluamme. Meidän ei tarvitse ymmärtää kaikkea nauttiaksemme sen siunauksista.

Meidän pitää muuttaa ajattelutapaamme nyt. Runsaus virtaa sinne missä on avoin ja odottava mieli. Meidän täytyy ymmärtää, että meillä on kaikki se runsaus jo olemassa mitä me haluamme. Ehkä ei vielä näkyvässä muodossa, mutta hengellisessä, näkymättömässä muodossa. 
Kaikki mitä tarvitset luodaksesi sen näkyväksi on halu ja odotus.

Useimmat epäonnistuvat yrittäessään luoda elämäänsä haluamiaan asioita, koska he eivät ymmärrä ajattelun periaatteita. Sinulla voi olla erittäin voimakas halu asioihin, joita sinä haluat, mutta jos se halu jää vain tietoiselle tasolle se on vain toiveajattelua, siitä puuttuu odotuksen voima.
Monet ihmiset tietoisella tasolla luovat mielikuvia haluamistaan asioista, tekevät aarrekarttoja ja kaikenlaisia kuvia vahvistaakseen mielikuvaansa, mutta syvällä alitajunnassa he eivät kuitenkaan tietoisesti usko saavansa niitä. Wallace D. Wattles kirjassaan ”Rikastumisen Tieto” sanoo: ”Halu on ponnistus saada sisälläsi oleva ilmaisematon mahdollisuus toimimaan ilman sinun tekemisiäsi.”

Toisin sanoen sinun ideastasi, unelmastasi tai tavoitteestasi, jonka haluat nähdä konkreettisessa muodossa voi tulla todellinen HALU vasta sitten, kun toiveesi on kunnolla istutettu alitajuntaasi ja odotus on juurruttanut sen niin syvälle, ettei mikään epäilys tai huoli voi sitä sieltä kitkeä pois.
Sinun täytyy ymmärtää, että kun odotat toiveesi toteutuvan, sinun täytyy sisimmässäsi myös todella TIETÄÄ, että se toteutuu. (Kirja: ”Rikastumisen Tieto” kuvaa tätä prosessia.)

Halu on moottori, joka vie sinua kohti tavoitettasi ja odotus on vetovoima, joka vetää tavoitettasi sinua kohti. Muista kuitenkin, että jokaisella uudella asialla on oma kehitysaikansa. Myös sinun toiveellasi on kypsymisaika enne kuin se tulee sinulle, joten ole kärsivällinen, pysy kiinni toiveessasi vaikka näyttäisi ettei se toteudu tai ystävät ympärilläsi yrittävät ruokkia epäuskoasi. Ota käyttöösi suomalainen sisu ja pysy vahvana. Toiveesi toteutuu varmasti, kun on oikea aika.

Wallace D. Wattlesin kirjan  ”Rikastumisen Tieto” - Kuinka Sinusta voi tulla rikas? Voit
tilata minulta sähköpostitse anja.kailanko(at)gmail.com
e-kirja: hinta 9,50 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti