maanantai 6. elokuuta 2012


Kuinka paljon on tarpeeksi?
Earl Nightingale sanoo: ”Useimmat ihmiset ajattelevat haluavansa enemmän rahaa kuin mitä heidän pitäisi ja siksi he tyytyvät paljon vähempää kuin mitä he voisivat saada.”

Saadaksesi tämän vauraus käsitteen oikeaan järjestykseen sinun täytyy olla täsmällinen. Siis tarkalleen ottaen kuinka paljon rahaa sinä haluat? Muista, että sinä työskentelet alitajuntasi kanssa ja alitajuntasi ei ajattele. Se vain hyväksyy mielikuvia ja muotoilee niitä. Jos siis ajattelet, että haluat pajon rahaa tai enemmän rahaa, alitajunta ei tiedä paljonko on 'paljon rahaa'. Sinun täytyy myös muistaa, että pelkkä ajatteleminen ei riitä. Sinun pitää myös tehdä asialle jotakin ja ensimmäinen asia mikä sinun pitää tehdä on päättää kuinka paljon rahaa sinä haluat!

Selvittääksesi paljonko sinä haluat on ehkä helpompaa aloittaa miettimään mihin sinä sitä rahaa tarvitset tai haluat käyttää. Et voi kuitenkaan sanoa, 'että haluat rahaa elääksesi'. Se ei ole tarpeeksi tarkka alitajunnallesi. Tarvitaan tarkka suunnitelma.

Harjoitus: Kirjoita paperille lista kaikista niistä asioista, joita haluat tehdä ja mihin haluat rahaasi käyttää. Paljonko tarvitse rahaa seuraavan vuoden aikana:
Ruokaan, Vuokraan/Asuntolainaan, Autoon tai autoihin, Hyötytarvikkeisiin, Koulutukseen, Lomamatkoihin, Vapaa-ajan toimintoihin, Vakuutuksiin, Säästöihin jne.

Lisää listaan kaikki ne asiat, joita haluat ja muista, että sinä et ajattele sitä mitä sinä tällä hetkellä käytätä näihin asioihin vaan kuvittele eläväsi sellaista elämää kuin haluat elää ja suunnittele menosi sen mukaan. Haluatko loma-asunnon Rivieralta tai Espanjasta. Montako autoa sinulla on tai minkälainen Huvijahti sinulla on. Kuinka monessa maassa sinulla on talo jne. Minkälainen on sinun UNELMA ELÄMÄSI. Tämä on sinun Unelmasi. Sinun ei tarvitse ajatella ollenkaan mistä rahat otetaan. Muista sinä et elä ikuisesti eikä tämä elämä ole harjoitusta. Sinä elät vain kerran täällä ja sinun pitäisi nauttia elämästäsi.

Sinun alitajunnassasi olevat uskomukset alkavat nousta esiin ja muistuttaa sinua ”raha ei kasva puussa”, ”kaikkea ei voi saada mitä haluaa”, ”lopeta haihattelu ja rupea normaaliin työhön”. Nämä on vanhoja ajatusmalleja, jotka me olemme elämämme varrella oppineet ja ne ovat muovanneet meidän itsetuntuamme. (Tähän palaamme myöhemmin!)
Sinä olet syntynyt rikkaana, sillä sinulla on Jumalan suomat piilevät kyvyt ja lahjat, jotka vain odottavat tullakseen esille. Earl Nightingale on sanonut: ”Me pyrimme vähättelemään omia kykyjämme ja mahdollisuuksiamme. Me emme usko pystyvämme tekemään niitä asioita, joihin toiset pystyvät. Tämä ei ole totta sillä meillä kaikilla on suuret kyvyt ja mahdollisuudet, jos me vain uskomme itseemme.” Bob Proctor sanoi: ”Jos minä pystyn tekemään sen niin pystyt sinäkin.”
Sinun tehtäväsi tässä vaiheessa on päättää kuinka paljon on tarpeeksi? Kirjaa se ylös ja jatka unelmointia. Lue listaasi usein ja ala elää unelmiesi elämää mielikuvituksessasi.
Seuraavalla kerralla oman minäkuvan luomisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti